Оновлено асортимент Imitlin

2023-11-24
Матеріали

Fedrigoni Group оновила та розширила асортимент тисненого паперу Imitlin у рамках ширшої стратегії позиціонування продукції для виготовлення елегантного паковання. За словами Fedrigoni, нова тактильна та текстурована лінійка Imitlin «поєднує елегантність із міцністю», пропонуючи обробку проти відбитків пальців, світлостійкі кольори та високу стійкість до фальцювання, що підходить для творчих застосувань, вкл. коробки, сумки, футляри, обкладинки та блокноти.

Подробнее...


SCA підвищила ціни на крафт-целюлозу в Європі

2023-10-15
Матеріали

Шведський виробник целюлози Svenska Cellulosa Aktiebolaget (SCA) оголосив про підвищення цін на постачання північної вибіленої хвойної крафт-целюлози (NBSK) на європейський ринок. За даними SCA, ціни NBSK піднялися до $1200 за тонну і набули чинності негайно.

Подробнее...


Klabin завершує найбільший інвестиційний проєкт у своїй історії

2023-10-10
Матеріали

«Проєкт є важливою віхою для компанії та бразильської паперової промисловості, — каже Кріштіану Тейшейра, генеральний директор Klabin. — Він зміцнить позиції Klabin як світового лідера в екологічних пакувальних рішеннях, задовольняючи зростаючий попит на внутрішньому та міжнародному ринках. Також сприятиме соціальному та економічному розвитку штату Парана та країни в цілому».

Подробнее...


Спеціальний папір з функцією захисту від корозії

2023-09-26
Матеріали

Antalis Verpackungen GmbH створює власну марку паперів із захистом від корозії під назвою Korus.

Подробнее...


Європейський ринок туб розвивається

2023-09-08
Матеріали

Європейський ринок гнучких туб був стабільним у першій половині 2023 року. Європейська асоціація виробників туб (etma) повідомляє про зростання постачань майже на 2%, до загального обсягу близько 6,2 млрд одиниць.

Подробнее...


Велика пожежа на паперовій фабриці в Німеччині

2023-08-19
Матеріали

Велика пожежа, що тривала кілька днів на паперовій фабриці в Цюльпісі в землі Північний Рейн-Вестфалія (Німеччина), завдала збитків на мільйони євро. У приміщенні компанії Smurfit Kappa Zülpich Papier GmbH наприкінці липня з нез’ясованих причин спалахнув склад макулатури.

Подробнее...


Mitsubishi Hitec Paper закриє одну лінію в Німеччині та скоротить 50 робочих місць

2023-08-18
Матеріали

Mitsubishi Hitec Paper Europe, дочірня компанія японської групи Mitsubishi Paper Mills, продовжує реструктуризацію операційної діяльності в Німеччині на тлі слабкого попиту та зниження ефективності бізнесу. Після нещодавнього продажу паперової фабрики у Фленсбурзі компанії Quantum Capital Partners компанія також реструктурує та скоротить операції на фабриці у Білефельді.

Подробнее...


Прибуток Mondi Group скоротився на 28% до €680 млн

2023-08-14
Матеріали

Mondi Group опублікувала фінансові результати перших шести місяців 2023 року. До звіту не увійшли дані про діяльність у країні 404. Базова EBITDA групи склала €680 млн, що на 28% менше, ніж у першому півріччі 2022 р. — €942 млн. Група завершила продаж трьох підприємств із виробництва паковання у рф з виручкою у розмірі €30 млн. Процес продажу комбінату в Сиктивкарі все ще триває.

Подробнее...


Arctic Paper SA: EBITDA за 2 квартал 2023 р. нижче поточних очікувань ринку

2023-08-08
Матеріали

Нижчий результат викликаний значно нижчим рівнем доходів, який становитиме приблизно zł 836 млн (~zł 1,3 млрд у 2 кв. 2022 р.): це є результатом загального економічного спаду та скорочення запасів клієнтами. Arctic Paper зосереджена на прибутковості, а виробничий процес адаптований впродовж останніх років, щоб характеризуватися високим ступенем ефективності витрат, що дає змогу компанії протистояти слабкішому ринку.

Подробнее...


GSE на Labelexpo Europe 2023 представляє ПЗ та рішення для автоматизованого управління подачею чорнил і кольором при друці етикеток

2023-07-24
Матеріали

GSE представить свої рішення, як фізичні, так і віртуальні у спеціальному додатку, і покаже переваги автоматизації процесів подачі чорнил та їхньої інтеграції з існуючими програмними платформами.

Подробнее...