Sappi розширює асортимент спеціальних паперів

2023-05-26
Матеріали

Sappi представила на Fespa нові спеціальні папери: сублімаційні, папери для приклеювання до гофрокартону та папери на основі силікону для самоклейних матеріалів. Компанія приділяє значну увагу напряму сублімаційних паперів. Наприкінці квітня на заводі Carmignano в Італії відкрився новий склад таких паперів.

Подробнее...


Metsä Board планує тимчасові звільнення на фабриках у Фінляндії

2023-05-25
Матеріали

Компанія Metsä Board, що входить до лісопромислового холдингу Metsä Group і спеціалізується на виробництві картону та крафт-лайнера, має намір запровадити тимчасові звільнення на фабриках у Фінляндії.

Подробнее...


Nazdar на FESPA Global Print Expo 2023

2023-05-06
Матеріали

Nazdar Ink Technologies на виставці FESPA Global Print Expo 2023 демонструватиме низку нових і відомих цифрових струменевих, трафаретних і флексографічних чорнил, а також портфоліо спеціальних ефектів.

Подробнее...


У 1 кв. 2023 р. виробництво тарного картону у США знизилося на 10%

2023-05-05
Матеріали

Обсяг виробництва тарного картону у США в 1 кв. 2023 р. знизився у річному обчисленні на 10%, повідомляє американська Асоціація лісової та паперової промисловості (The American Forest & Paper Association, AF&PA).

Подробнее...


Prinzhorn Group придбає завод з виробництва паковання з гофрокартону в Італії

2023-04-29
Матеріали

Prinzhorn Group, яка має довгострокові стратегічні інтереси в Італії, зробила пропозицію щодо придбання заводу з виробництва гофропаковання Scatolificio La Veggi (входить до La Veggia Group) в ході процесу реструктуризації за італійським законодавством.

Подробнее...


Valmet будує КРМ для DS Smith Paper Italia

2023-04-18
Матеріали

ПM 3 із шириною сітки 8600 мм вироблятиме макулатурні сорти лайнера щільністю від 70 до 135 г/м². Робоча швидкість машини – 1500 м/хв, продуктивність – близько 450 тис. тонн на рік. Запуск заплановано на середину 2025 року.

Подробнее...


Новинки пакувального паперу від Mitsubishi HiTec Paper

2023-04-08
Матеріали

На Interpack 2023 Mitsubishi HiTec Paper представить повний асортимент бар’єрного паперу Barricote® для виготовлення гнучкого паковання для харчових і нехарчових товарів, а також новий PACK 75 — термозварювальний папір для первинного та вторинного паковання.

Подробнее...


Xaar: бурхливе зростання цифрового текстилю підштовхує розвиток

2023-04-07
Матеріали

90% текстильного друку все ще виробляється аналоговим способом, але Xaar вважає, що друкувальна голівка Aquinox, випущена наприкінці минулого року, може допомогти цифровій трансформації галузі. Компанія очікує, що впродовж трьох років продаж друкувальної голівки Aquinox зробить цифровий текстильний друк ключовим ринком для її бізнесу, який колись залежав в основному від друку на керамічній плитці.

Подробнее...


Gascogne Papier замовляє найширшу папероробну машину MG у світі

2023-04-02
Матеріали

Французький виробник паперу Gascogne Papier встановлює нову лінію для виробництва паперу MG (глазуруваного з одного боку) на своєму заводі в Мімізані (Франція). За словами постачальника (Andritz), ширина полотнища машини становить 6,8 м, що робить її найширшою папероробною машиною MG у світі.

Подробнее...


Valmet встановить карторобну машину на заводі DS Smith в Італії

2023-04-01
Матеріали

Valmet отримала замовлення DS Smith на постачання нової машини для виробництва тарного картону з великими пакетами автоматизації, сервісу та промислових інтернет-додатків, повідомляє прес-служба Valmet.

Подробнее...