Кривий Ріг продовжують очищати від незаконної реклами

2023-07-16
Новини в Україні

Чистішими стали Центрально-Міський, Саксаганський та Металургійний райони. Про це повідомили на сторінці відділу з питань реклами виконкому Криворізької міської ради.

Подробнее...


У Києві продовжують впорядковувати розміщення зовнішньої реклами

2023-07-15
Новини в Україні

Управління з питань реклами КМДА тимчасово надаватиме адміністративні послуги з видачі, продовження та анулювання дозволу на розміщення зовнішньої реклами у Києві. Рішення діятиме до завершення воєнного стану та впродовж 30 днів після його скасування.

Подробнее...


У Хмельницькому поскаржилися на рекламу IQOS

2023-06-27
Новини в Україні

Реагуючи на скарги споживачів, працівники сектору контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами провели рейди мережею магазинів «Сільпо» у Хмельницькому.

Подробнее...


В Ужгороді від початку року демонтували 124 рекламні конструкції

2023-06-27
Новини в Україні

124 самовільно встановлені рекламні конструкції демонтували в Ужгороді із початку 2023 року. Роботи проводили відповідно до рішень виконкому. Демонтували самовільно розміщені об’єкти зовнішньої реклами:

Подробнее...


Недотримання мовного закону у зовнішній рекламі фіксується чи не кожного дня – Кремінь

2023-06-26
Новини в Україні

Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь зазначає, що факти недотримання мовного закону у зовнішній рекламі та різноманітних вивісках фіксуються чи не кожного дня, великі сподівання – на допомогу органів місцевого самоврядування. Про це він розповів в ефірі телемарафону.

Подробнее...


Комунальникам Кропивницького дали вказівку очистити місто від незаконної реклами

2023-06-26
Новини в Україні

Зовнішній рекламі — відповідне місце! На цьому наголосили представники комунальних підприємств Кропивницького під час засідання комісії з координації заходів щодо впорядкування розміщення зовнішньої реклами на території Кропивницької міської ради під головуванням очільниці управління містобудування та архітектури Ірини Мартинової.

Подробнее...


Панно «Друк нашої партії» зафарбує художниця з Кременчука

2023-06-21
Новини в Україні

На засіданні комісії із перейменування об’єктів і вулиць вирішили зафарбувати написи та змінити кольори на панно «Друк нашої партії» біля Кременчуцького краєзнавчого музею.

Подробнее...


Після року мовчання відновлює роботу мелітопольський сайт «mv.org.ua»!

2023-06-21
Новини в Україні

Почалася історія «МВ-холдингу» в Мелітополі 20 жовтня 1990 р., коли побачила світ газета «Мелитопольские известия». Газета заклала підвалини потужному медіаходингу «МВ», де видавалися газети «Мелитопольские ведомости», «Надежда», «Программка», з 2002 р. працював сайт mv.org.ua. До медіахолдингу увійшли рекламна агенція, друкарня, мережа кіосків. У 2006 році почала мовлення ТРК «МВ».

Подробнее...


Допомога від ККПК постраждалим у Херсоні

2023-06-18
Новини в Україні

9 червня допомога від Київського картонно-паперового комбінату дісталася до Херсону.

Подробнее...


У Кривому Розі з кільця 95 кварталу прибрали незаконні рекламні конструкції

2023-06-12
Новини в Україні

Відділ із питань реклами міськвиконкому продовжує демонтаж зайвої реклами на вулицях міста. 2 червня спеціалісти взялися за кільце 95 кварталу та прибрали сім незаконних конструкцій.

Подробнее...