Fujifilm випускає дві нові тонерні ЦДМ

2023-09-12
Цифровий друк

Fujifilm розширила лінійку ЦДМ Revoria, що друкують сухим тонером, моделями EC1100 з продуктивністю 100 стор./хв. та SC170/180 зі швидкістю друку 80 стор./хв. Вони мають усунути пробіл у лінійці компанії між флагманською шестиколірною друкарською машиною Revoria PC1200 зі швидкістю друку 120 стор./хв. та серією ЦДМ ApeosPro C початкового рівня з продуктивністю 65–81 стор./хв.

Подробнее...


Fujifilm на Interpack

2023-05-11
Цифровий друк

Fujifilm представила на Interpack модель струменевої Jet Press FP790 для друку гнучкого паковання та повідомила, що ЦДМ вже тестуються на реальних виробництвах у Японії, США та у Великій Британії.

Подробнее...


Superior Packaging and Finishing придбала Landa S10P для підтримки зростаючого бізнесу та збільшення обсягів друку

2023-03-15
Цифровий друк

Landa Digital Printing і Superior Packaging and Finishing оголосили про придбання Landa S10P Nanographic Printing® Press. У друкарні зазначають, що його формат машини (750х1050 мм), найширша колірна гамма та можливості вдосконалення – це лише деякі з особливостей, завдяки яким Landa S10P унікально підходить не лише для підтримки поточного зростання Superior, але й для збільшення обсягів друку та розширення портфоліо послуг компанії.

Подробнее...


Ricoh вперше показала ЦДМ Pro Z75 на виставці IGAS

2022-12-19
Цифровий друк

Ricoh показала нову листову однопрохідну струменеву друкарську машину Pro Z75 ф. B2 на нещодавній виставці IGAS у Токіо.

Подробнее...


Перша у Центральній Азії Konica Minolta AccurioPress C12000

2022-07-13
Цифровий друк

15 липня 2022 р. в Казахстані відбудеться офіційна презентація першої в Центральній Азії ЦДМ Konica Minolta AccurioPress C12000. Машину інстальовано у компанії «Індиго Принт» (входить до ГК «Казахстаніка», м. Нур-Султан, Казахстан).

Подробнее...


Konica Minolta оновила принцип віддаленої клієнтської підтримки

2021-02-22
Цифровий друк

Konica Minolta презентувала новий підхід до віддаленої підтримки клієнтів, який буде поступово впроваджуватися протягом декількох наступних місяців. У його основу закладено  запатентовані технології компанії, а також рішення і послуги для дистанційного сервісу.

Подробнее...


Зміни в керівництві swissQprint

2021-02-12
Цифровий друк

1 січня 2021 р. Кіліан Хінтерманн зайняв пост генерального директора swissQprint (Швейцарія), змінивши Рето Ейхера, який перейшов на посаду технічного директора. Хінтерманн володіє великим досвідом і всебічними знаннями ринку та продукції swissQprint. Раніше він очолював в компанії Центр рішень для друку (Print Solutions Centre). У новій якості Кіліан має намір просувати інновації в секторі цифрового друку і розвивати компанію в напрямку випуску практичних і конкурентоспроможних рішень.

Подробнее...



Виробники та постачальники обладнання для цифрового друку борються проти коронавірусу

2020-04-16
Цифровий друк

Створення засобів індивідуального захисту, формування стратегій відновлення галузі, рішення для покращення медичного обладнання — це далеко не всі рішення від виробників та постачальників обладнання для поліграфічної промисловості. Коротко про достойні уваги кейси — далі.

Подробнее...


Color Ink переходит на полностью цифровые производственные процессы

2020-01-18
Цифровий друк

Американская компания Color Ink, расположенная в Сассексе, штат Висконсин, была основана 35 лет назад как подразделение по производству печатной продукции в студии графического дизайна. Под руководством Тодда Мейснера, президента и сына основателя, компания продолжает расширять свои возможности путем цифровой трансформации бизнеса, стремясь эффективно воплотить в жизнь концепции собственных дизайнеров, а также рекламных агентств и розничных клиентов.

Подробнее...