Superior надає послуги цифрового друку, виготовлення паковання, книг та послуги електронної комерції клієнтам по всій Північній Америці. Донні Шарлебуа, генеральний директор і власник Superior, каже, що Landa S10P зайшла досить вчасно.

«Сьогодні дедалі більше брендів приєднується до родини Superior, ніж будь-коли раніше, і, як наслідок, нам потрібно більше потужностей для комерційних робіт, складних картонних коробок, спеціальних, персоналізованих робіт… чого завгодно, що надходить. «Неймовірно знайти одну машину, створену не лише для особливих вимог кожного застосування, але й для виконання будь-якої комбінації цих робіт з настільки високою швидкістю та неперевершеною якістю».

Головний технічний директор Superior Кіран (Тобі) МакМанус каже, що до рекламних матеріалів і споживчих товарів, які Superior виробляє для індустрії розваг, нерідко висуваються найсуворіші вимоги до якості. «У сегменті розваг, як от індустрії краси та моди, паковання має величезну цінність. Отже, воно має бути чудовим. Landa чудово виконує свою роботу».

МакМанус зазначає, що Superior придивлився до машин Landa з Drupa 2012. «Ми завжди були на передовій технологій; дивидлися на те, що буде далі і що найкраще», — каже він. «Машина Landa є винятковою: вона підвищує ставки з якості, вибору формату, відтворення коліру, швидкості цифрового друку. У результаті ми переводимо замовлення клієнтів у цифру, маючи повний спектр можливостей виробництва та персоналізації, які може запропонувати галузь».

У нанографічній друкарській машині Landa S10P з можливістю двобічного друку у ф. B1 використовується процес Nanography®, машина відтворює до 96% кольорів Pantone® при використанні 7 кольорів, працює зі швидкістю 6500 арк./год., сумісна з усіма стандартними під ложками. До неї інтегровано надійні рішення для обробки даних/друку, Landa S10P легко інтегрується з різними робочими процесами, друкарськими та після друкарськими системами.