Економічно вигідними для машини є наклади до 10000 м².

Jet Press FP790 — рулонна струменева машина, що друкує пігментними чорнилами на водній основі на плівках ПЕТ і БОПП завт. від 12 до 40 мікрон і дає змогу друкувати на рулонах шириною від 520 до 790 мм за допомогою шести модулів (CMYK + WW) з сімома друкувальними голівками Kyocera в кожному.

Макс. ширина друку – 753 мм, продуктивність — 50 м/хв. з роздільною здатністю 1200×1200 dpi (однак, повідомляється, що швидкість може бути і подвоєна).

ЦПМ відтворює 9/10 кольорів Pantone з ΔE менше 2.

Чорнила підходять для друку харчового паковання. Непрозорість цифрових білил становить майже 60%.

Jet Press FP790 дуже схожа на Miyakoshi MJP30AXF і складається із трьох основних частин. Перша містить рулонний податчик, коронатор та секцію флексодруку, яка наносить ґрунтовку на водній основі. Друга наносить чорнило CMYK, яке затверджується гарячим повітрям та ІЧ-випромінюванням, третє — два комплекти струменевих білил, остаточно закріплюючи відбиток у модулі сушіння перед пристроєм намотування.

Машина оснащується системами автоматичного контролю приведення та компенсації забитих дюз.

Fujifilm також працювала з іншими виробниками для забезпечення сумісності з їхнім обладнанням, рішень та матеріалів з FP790, зокрема з Henkel Adhesive Technologies, Nordmeccanica та Hybrid Software. Передбачається, що бета-тестування займе до півроку, і машина стане доступною для придбання вже цього року.

Крім того, на стенді Fujifilm була встановлена післядрукарська машина ProCut 76 Foil від Kama, яка виконувала висікання, біговку та тиснення гарячою фольгою відбитків з листової друкарської машини Fujifilm B2 Jet Press 750S High Speed від Fujifilm для їхнього перетворення у складні коробки.

ProCut 76 Foil може виконувати до 10 функцій післядрукарської обробки, серед яких висічка, біговка, перфорація, тиснення, тиснення шрифтом Брайля, гаряче тиснення фольгою та голографічне тиснення.