Партнерство Kongsberg PCS та PrintFactory

2021-10-14
Автоматизація

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) уклала партнерську угоду з PrintFactory — розробником однойменного ПЗ. Компанії займуться розробкою спеціалізованого ПЗ для ріжучих плотерів Kongsberg.

Подробнее...


EFI Fiery Command WorkStation 6.7 прискорить виконання замовлень

2021-10-11
Автоматизація

EFI випустила версію 6.7 ПЗ EFI Fiery Command WorkStation. Оновлення допомагає підвищити рівень автоматизації та управління завданнями, щоб краще поратися зі зростаючою кількістю короткострокових замовлень. Fiery Command WorkStation організовує єдиний простір друку Fiery Driven, що дає змогу користувачам управляти всіма локальними та віддаленими серверами Fiery, підвищуючи продуктивність та ефективність роботи.

Подробнее...


ColorLogic оголошує про випуск CoPrA 8

2021-10-09
Автоматизація

ColorLogic GmbH випустив CoPrA 8, нову версію програмного рішення для профілювання. Це ПP — по суті, центр управління колірним профілюванням ICC, який підвищує автоматизацію й ефективність вирішення повсякденних поліграфічних задач. CoPrA 8 забезпечує більшу автоматизацію функцій: поліпшені режими рендеринга DeviceLink, Automatic Paper Relative і Automatic Paper Absolute. Вони тепер розраховуються автоматично, включаючи коефіцієнт злиття, коригування Lightness і Chroma для всіх видів колірних просторів.

Подробнее...


Enfocus на FESPA 2021

2021-10-08
Автоматизація

Enfocus покаже на FESPA 2021 можливості автоматизації широкоформатного друку з використанням ПЗ PitStop Pro, PitStop Server, Switch, Connect і BoardingPass. За словами генерального директора Enfocus Томаса Ван Россома, в широкому форматі ще більше острівців автоматизації, ніж у комерційному друці, й місія ПЗ Switch полягає в тому, щоб з’єднати «все з усім» для досягнення справжньої автоматизації.

Подробнее...


Не лише для паперових продуктів

2021-10-02
Автоматизація

Популярний у Європі та США W2P-сервіс Moo.com додав на сайт перший непаперовий продукт — люксові пляшки для води з можливістю кастомізації. Water Bottle може зберегти напій гарячим або холодним упродовж 12 і 24 годин відповідно. Цю категорію продуктів в компанії називають «перенасиченою, але недооформленою» (oversaturated but under-designed).

Подробнее...


Canon PRISMAprepare Go для автоматизації робочих процесів у невеликих друкарнях

2021-09-16
Автоматизація

Canon Europe оголосила про випуск PRISMAprepare Go — нового рішення для управління друкарськими робочими процесами в популярній серії ПЗ PRISMA. Це надійний інструмент для відправлення завдань на друк та підготовки файлів, який чудово підійде для внутрішньокорпоративного друку та невеликих комерційних друкарень.

Подробнее...


Автоматичний моніторинг виробництва за допомогою ZundConnect

2021-09-10
Автоматизація

Zund випустила програмний веб-інструмент моніторингу Zund Connect. Він перетворює виробничі дані від підключених ріжучих плотерів Zund на значимі ключові показники (продуктивність, доступність і загальна ефективність обладнання), забезпечуючи прозорість роботи та потенціал для оптимізації цифрового різання.

Подробнее...


Xerox інтегрує системи управління з доповненою реальністю

2021-09-05
Автоматизація

Xerox оголосив про створення дочірньої компанії CareAR, яка об’єднає бізнеси програмних рішень CareAR, DocuShare і XMPie у єдиній компанії CareAR Holdings. В акціонерний капітал нової структури, чий потенціал оцінюється в $700 млн, також інвестував відомий розробник системи управління цифровими робочими процесами ServiceNow.

Подробнее...


Економічний друк завдяки ПЗ для автоматизації випуску широкоформатної продукції

2021-08-30
Автоматизація

На стендах Canon і Zund Systemtechnik на FESPA 2021 OneVision Software продемонструє ПЗ Wide Format Automation Suite з принтерами Canon і ріжучим плоттером Zund S3 L-1200. За словами розробника, це надійне, потужне та гнучке ПЗ для автоматизації всього робочого процесу з випуску широкоформатної продукції — від завантаження файлу до фінішної обробки.

Подробнее...


Konica Minolta запускає віртуальний ЦОД Cloud Data Centre Services

2021-08-19
Автоматизація

Konica Minolta запускає хмарний центр обробки даних Cloud Data Centre Services. Орендуючи обчислювальні потужності ЦОДа, клієнти компанії зможуть скоротити витрати на створення та підтримку ІТ-інфраструктури. ЦОД розширює портфель хмарних продуктів Konica Minolta та збільшує сервісні можливості компанії: тепер її клієнтам доступна Infrastructure as a Service (IaaS).

Подробнее...