Pantone розширює платформу Pantone Connect та змінює генерального директора

2021-11-26
Автоматизація

Pantone випустила нову версію цифрової платформи Pantone Connect, яка дає змогу визначити колір будь-яких об’єктів довкілля та зіставити їх із кольорами каталогів Pantone. Платформа, яка через хмарні послуги забезпечує доступ до всіх 15 тис. кольорів Pantone, отримала додаткові функції.

Подробнее...


Мобільний додаток Speckcheck для перевірки кольору

2021-11-22
Автоматизація

ColorCasters (США) у партнерстві з Nix Sensor та розробником ПЗ Hal4D Consulting створили мобільний додаток SpeckCheck Mobile для iOS для перевірки сумішових кольорів.

Подробнее...


Розширена платформа для автоматизації виробництва та управління контентом

2021-11-15
Автоматизація

Dalim Software, виробник масштабованих програмних рішень для створення, виробництва та управління друкованим та крос-медійним контентом, випустила версію 6 ПЗ Dalim ES. Dalim ES 6 дає змогу контролювати всі аспекти друкарських та онлайн-проєктів, полегшує розробку та виробництво контенту та скорочує час виходу продукту на ринок. ПЗ належним чином захищене і може використовуватися локально або у хмарі (наприклад, через Amazon Web Services).

Подробнее...


Нове ПЗ Xeikon для генерації дизайнів на основі змінних даних

2021-11-09
Автоматизація

Xeikon розробила VariOne, новий інструмент генерації дизайнів на основі змінних даних для цифрового фронтенду X-800. Це інтегроване ПЗ дає змогу генерувати та друкувати індивідуальні дизайни з варіаціями, що базуються на растрових зображеннях або векторній графіці.

Подробнее...


До 30-річчя Caldera випустила 15 версію RIP

2021-10-28
Автоматизація

Програма CalderaRIP Version 15 для широкоформатного друку доступна для оновлення з 15 жовтня 2021 р. Серед основних відмінностей — шість нових функцій, додаткові спеціальні утиліти для передплатників CalderaCare, підтримка MacOS Monterey і більше 20 нових драйверів для принтерів.

Подробнее...


Перший прилад для вимірювання кольору від Epson

2021-10-26
Автоматизація

Epson запускає перший прилад для вимірювання кольору, який легко використовувати з додатком для смартфона, щоб вирішити проблеми підбору кольору при виробництві друкованих матеріалів. SD-10 є продуктом для вирішення проблем узгодження кольорів у різних галузях, наприклад, в індустрії реклами. При виробництві друкованої продукції підіймається питання про відповідність кольорів еталонним зразкам.

Подробнее...


Контроль кольору з новим функціоналом Alwan ToolBox

2021-10-23
Автоматизація

Випущено нову версію ПЗ Alwan ToolBox від компанії Alwan Color Expertise, яке «дає змогу переконатися у точності відтворення кольорів будь-якого друкувального пристрою - від цифрової або офсетної друкарської машини, до кольоропробних принтерів, і що більш важливо — переконатися в точності кольоропроб замовника, що буває вкрай потрібним у суперечливих моментах».

Подробнее...


Хмарний додаток Prinect Print Shop Analytics

2021-10-22
Автоматизація

На «Тижні інновацій 2021» (13-15 жовтня, 2021 р. у Віслох-Вальдорфі) Heidelberg продемонструвала перший хмарний додаток Prinect Print Shop Analytics. Додаток з’явиться у 2022 р. та дасть змогу користувачам визначати поточну продуктивність друкарні на основі даних про ключові показники ефективності найбільш значимого обладнання в реальному часі.

Подробнее...


Гнучкість та автоматизація широкоформатного друку

2021-10-20
Автоматизація

Electronics For Imaging (CIF) представила версію 7.3 растрового процесора EFI Fiery XF і контролера друку Fiery proServer для широкоформатного друку. За словами розробника, ПЗ Fiery XF 7.3 з утилітою Prep-It може спростити й інтегрувати роботу декількох друкувальних і ріжучих пристроїв, скоротити час навчання операторів і забезпечити стабільно високу якість кольорового друку.

Подробнее...


Нова версія платформи EFI Fiery FS500 Pro

2021-10-19
Автоматизація

Компанія Electronics For Imaging оголосила про випуск нової версії своєї платформи EFI Fiery FS500 Pro, серверної системи для цифрового друку.

Подробнее...