ПЗ для користувачів, які не займаються дизайном професійно

2021-12-22
Автоматизація

Adobe розробила програму Creative Cloud Express із зручними інструментами графічного дизайну для користувачів, які не займаються цим професійно. Нове ПЗ надає прості та зручні, але водночас досить потужні інструменти для роботи із зображеннями та відео. Програма зі стандартними шаблонами орієнтована на адміністраторів соціальних мереж, власників малого бізнесу та інших непрофесійних користувачів програм для графічного дизайну, що рекламують свої продукти через Інтернет.

Подробнее...


Нова версія ПЗ для контролю та управління кольором ColorAnt 8

2021-12-21
Автоматизація

Colorlogic, що входить до групи Hybrid Software, випустив нову версію пакета для вимірювання кольору та колорменеджменту – ColorAnt 8. Інструмент «Індивідуальна шкала» забезпечує просте створення профілів кольороподілу devicelink.

Подробнее...


ПЗ ColorTrack відійшло до ColorConsulting

2021-12-13
Автоматизація

Baldwin Vision Systems і ColorConsulting srl дійшли згоди, згідно з якою програмна технологія ColorTrack повністю належатиме, управлятиметься та розроблятиметься ColorConsulting. ColorTrack розроблено QuadTech та Colorconsulting за участі hubergroup у 2012 році.

Подробнее...


Hybrid Software розвиває партнерство з Digimarc

2021-12-12
Автоматизація

Hybrid Software, що спеціалізується на інструментах додрукарської підготовки та робочих процесах для поліграфічної промисловості, уклала партнерство з корпорацією Digimarc.

Подробнее...


Esko запускає AVT SpectraLab XF

2021-12-09
Автоматизація

Представлене на нещодавньому саміті інновацій Esko рішення AVT SpectraLab XF є системою для потокового вимірювання кольору на основі нового надшвидкого датчика X-Rite. Завдяки сумісності зі стандартом XRGA система AVT SpectraLab XF дає змогу проводити вимірювання під час підготовки та виробництва, забезпечуючи сталість кольору та якості впродовж усього циклу друку.

Подробнее...


Ricoh удосконалила ПЗ FusionPro для персоналізації

2021-12-08
Автоматизація

Таргетовані комунікації з клієнтами стануть швидшими та простішими для творців рекламних кампаній із новими удосконаленнями ПЗ FusionPro, повідомляє Ricoh. Набір інструментів FusionPro для розробки та виробництва персоналізованих маркетингових та комунікаційних матеріалів з можливостями динамічного дизайну дає змогу компаніям створювати документи, що налаштовуються для друку та цифрової доставки.

Подробнее...


EFI Fiery автоматизує мультифінішери Duplo

2021-12-03
Автоматизація

Electronics For Imaging (EFI) розширила співпрацю з Duplo International у галузі розробки програмних продуктів для автоматизації друкарень та рекламно-виробничих компаній. Результат спільної роботи — можливість інтеграції програмного продукту EFI Fiery Impose із бігувально-різально-перфораційною машиною Duplo DC-618. Тепер підготовка спуску шпальт та автоматичне налаштування DC-618 здійснюються безпосередньо у програмі Fiery Impose.

Подробнее...


Цифрова оптимізація виробництва

2021-11-30
Автоматизація

На заводі Fedrigoni у Фабріано впроваджено цифрову систему управління технологічним процесом OnEfficiency.Strength від Voith Paper з групи компаній Voith. Інтеграція програмного продукту в робоче середовище зайняла чотири місяці, а коли, нарешті, всі параметри та дані було синхронізовано, OnEfficiency.Strength задіяли буквально через кілька днів.

Подробнее...


Ghent Workgroup розробила сертифікат відповідності Ghent PDF Output Suite 5.0

2021-11-28
Автоматизація

Ghent Workgroup (Бельгія) створила програму сертифікації відповідності PDF Output Suite 5.0, за допомогою якої друкарні можуть довести, що їхній робочий процес генерації PDF-файлів відповідає стандарту PDF/X-4 (ISO 15930-7: 2010).

Подробнее...


Підвищення рівня автоматизації та інтерактивної взаємодії

2021-11-26
Автоматизація

Callas software (Німеччина) випустила 13 версію лінійки продуктів pdfToolbox. Додано нові параметри для планів процесів та покращено їхні налаштування в інтерфейсі користувача.

Подробнее...