Fujifilm запускає програму Jet Press Connector для Enfocus Switch

2022-07-13
Автоматизація

Fujifilm розробила програму Fujifilm Jet Press Connector для Enfocus Switch, яка дає змогу відправляти завдання одразу до друку. Додаток сумісний з усіма моделями Jet Press, вкл. новітню Jet Press 750S High Speed, що працює зі швидкістю до 5400 арк./год.

Подробнее...


Esko випускає Imaging Engine 22.07

2022-07-08
Автоматизація

Esko випустила оновлення пакета програм для виробництва етикетки та паковання. Представляючи вдосконалення системи Imaging Engine 22.07 Powered by Adobe, маркетинг-директор Esko Ян де Роєк сказав: «Інновації та зміни властиві будь-якому пакувальному бізнесу, але впровадження та реалізація інновацій — це завдання, яке іноді буває важко вирішити. Чимало підприємств, зіткнувшись зі складними ринковими умовами, невпевненістю та нестабільністю, заморожують інвестиції. Проте інвестиції у прискорення цифрової трансформації зберігають конкурентні переваги та ефективно пораються з тиском на прибутковість».

Подробнее...


Все готове до запуску Bobst Connect

2022-07-03
Автоматизація

Новий пакет Bobst Connect Essential стане доступним з 1 липня 2022 року. Він включає низку можливостей, що дають змогу клієнтам оптимізувати будь-яку фазу виробництва паковання. Поєднуючи різні кроки процесу, Bobst Connect підвищує ефективність, рівень контролю та можливості доступу до даних, сприяючи підвищенню якості та продуктивності всього ланцюжка доданої вартості.

Подробнее...


Brother Myze

2022-06-15
Автоматизація

Новий програмний продукт Brother Myze, який компанія представила незадовго до виставки FESPA-2022 і на своєму стенді там, поєднує всі етапи процесу цифрового текстильного друку на вимогу — від вибору дизайну до передачі готової речі на руки замовнику.

Подробнее...


Heidelberg представить оновлене ПЗ Prinect Direct

2022-05-19
Автоматизація

Heidelberg провела модернізацію Prinect Direct, зробивши доступним налаштування власних завдань для друку поліграфічної продукції як у друкарні, так і безпосередньо замовником для автономного виробництва. Це дасть змогу друкарням придбати власний портал для прийому онлайн-замовлень.

Подробнее...


Нова версія Productionserver

2022-05-08
Автоматизація

ColorGate збирається випустити нову версію ПЗ для управління кольором, яка тепер підтримує цифровий друк текстурних зображень. Productionserver 22 працює з новою «Технологією 2.5D», яка на сумісних з нею принтерах може використовуватися для друку на текстилі «реалістичних» текстур, вкл. імітацію дерева, вишивки, шрифту Брайля. ПЗ буде представлено на виставці Fespa Global Print Expo у Берліні.

Подробнее...


Панель управління AccurioPro Dashboard — у двох версіях

2022-04-20
Автоматизація

Konica Minolta повідомила про доступність програмної панелі управління AccurioPro Dashboard, мета якої — підвищити ефективність друкарні за рахунок скорочення часу простоювання та виробничих витрат. Новий програмний інструмент доступний у двох версіях: Essential та Ultimate.

Подробнее...


Epson інвестує у розробника роботизованих рішень RightHand Robotics

2022-03-17
Автоматизація

Компанія Epson повідомляє про інвестування в американського розробника роботизованих рішень для вибору деталей RightHand Robotics.

Подробнее...


Інтелектуальний контролер SmartDFE полегшує інтеграцію функцій друку у автоматизовані виробничі лінії

2022-02-14
Автоматизація

На InPrint Munich (15-17 березня 2022 р. у Мюнхені) Global Graphics Software представить комплексне програмно-апаратне рішення SmartDFE для інтеграції функцій друку у повністю автоматизовані інтелектуальні виробництва. Рішення розроблено спільно компаніями, що входять до Hybrid Software Group — ColorLogic, Global Graphics Software, HYBRID Software, Meteor Inkjet та Xitron.

Подробнее...


Soma анонсувала нові послуги

2022-02-08
Автоматизація

Soma, виробник флексографічних широкорулонних машин, пристроїв для монтажу форм, ламінаторів та бобінорізок, повідомила про розробку інтелектуального сервісу Soma Intelligent Service та програми Soma Care. Soma Intelligent Service є комплексним хмарним рішенням — швидким каналом зв’язку для вирішення проблем кожного клієнта. Це стало можливим завдяки Soma S-Cloud – хмарній технології, яку компанія нещодавно запровадила.

Подробнее...