Highcon та EFI – партнери

2021-02-03
Valia_V Нові медіа 911

Highcon Systems (Ізраїль) і EFI (США) підписали угоду, за умовами якого системи лазерної висічки Highcon постачатимуться з ERP-системами EFI для зручної інтеграції в лінію з ЦДМ EFI Nozomi для прямого друку на гофрокартоні. Запропоновані в рамках угоди програмні пакети EFI Packaging Suite і Packaging Corrugated Suite підвищують продуктивність виробництва паковання, скорочення відходів.

Подробнее...


Розширено функціонал SigmaLine III

2021-02-03
Valia_V Нові медіа 984

Muller Martini модернізувала лінію SigmaLine III для виготовлення книг «на вимогу», що підбирає, фальцює та виконує обрізку з трьох боків книжкових блоків накладами від 1 екз. Раніше в SigmaLine використовувалося механічне ножове фальцювання — тепер його замінено на інноваційну технологію пневматичних ножів.

Подробнее...


Agfa придбала підрозділ чорнил Clariant для друкованої електроніки

2021-02-02
Valia_V Нові медіа 939

Agfa та Clariant уклали угоду, що передбачає перехід до Agfa підрозділу Clariant, що випускає матеріали для друкованої електроніки, в т.ч. струмопровідні чорнила PRELECT TPS Nano Silver. У Clariant впевнені, що передача цього бізнесу у власність Agfa надасть можливість продовжити успішний розвиток. Покупцеві угода дозволить розширити портфель функціональних матеріалів Orgacon для друкованої електроніки, залучити нових клієнтів, запропонувавши інноваційні продукти для автомобільної та інших галузей промисловості, а також для сфери екологічно чистого отримання енергії.

Подробнее...


Holmen Paper почала випуск дуже легкого суперкаландрованого паперу

2021-02-02
Valia_V Нові медіа 1060

Holmen Paper (Швеція) налагодила випуск полегшеного чистоцелюлозного суперкаландрованого паперу Uniq. Новий папір щільністю 37 г/м² виготовляється на заводах Braviken і Hallsta та вже пройшов випробування у низці європейських друкарень.

Подробнее...


Фарби для високошвидкісного друку харчового паковання

2021-02-01
Valia_V Нові медіа 1120

Chromatic Technologies Inc. (CTI, США) випустила люмінесцентні фарби на водній основі для друку паперового та гнучкого паковання харчових продуктів і напоїв. CTI розробила дві різні формули для паперових і плівкових матеріалів для друку: обидва матеріали забезпечують щільний шар фарби і не осідають в фарбовому апараті.

Подробнее...


Закрито паперову фабрику UPM Kaipola

2021-02-01
Valia_V Нові медіа 862

Паперову фабрику UPM Kaipola в м. Ямся (Фінляндія) закрито наприкінці 2020 року. Друга паперова фабрика UPM в м. Ямся UPM Jämsänkoski, продовжує працювати з однією папероробною машиною для виробництва поліграфічного паперу та двома папероробними машинами для випуску спеціальних паперів. Закриття фабрики призведе до скорочення обсягів виробництва паперу на 720 тис. тонн в рік, з яких 450 тис. тонн — це газетний папір і 270 тис. тонн — крейдований папір.

Подробнее...


Стремительный рост как смысл развития компании «Банана Принт»

2020-08-20
agarkov Нові медіа 4916

Харьковская компания «Банана Принт» за три года совершила стремительный рост и сумела из обычного рекламного агентства, работавшего на рынке преимущественно в качестве посредника, вырасти в заметную на рынке Харькова типографию цифровой печати. Такой рывок стал возможен благодаря партнерству с надежными типографиями офсетной и широкоформатной печати. Альянс типографий, продолживший работать под единым брендом «Банана Принт», сделал ставку именно на цифровую печати и не прогадал. Успешная работа в кризис позволила инвестировать средства в новую ЦПМ Xerox® Versant 180 Production Press, переехать в новые производственные помещения и планировать покупку еще одной аналогичной машины.

Подробнее...


Онлайн платформа для рекламних агенств NAVCHORA.Pro створена у Львові

2020-08-05
Platforma Нові медіа 1909

Раді презентувати новинку на рекламно-поліграфічному ринку України - першу іноваційну рекламну платформу "На вчора" https://navchora.pro/.

Подробнее...


Дитячий форум-Фестиваль "Книгоманія" цьогоріч скасовано

2020-07-28
Valia_V Нові медіа 1049

 Дитячий форум-Фестиваль «Книгоманія» в 2020 році не відбудеться, про що повідомляє офіційна facebook-сторінка "Форуму Видавців". 

Подробнее...


27 Львівський міжнародний BookForum представляє офіційну айдентику та постер фестивалю

2020-07-21
Valia_V Нові медіа 1042

«Загальна стилістика цьогорічного BookForum — це максимальна відкритість, комунікабельність та диджитальність. Замість звичних офлайн-івентів спостерігатимемо за фестивалем вдома, за допомогою гаджетів, що ми й намагалися втілити в оновленій айдентиці.

Подробнее...