До розробки пратформи було залучено десяток фахівців з досвідом роботи в рекламі, макретингу, проектуванні та інформаційних технологіях.

Місія платформи - Створити екосистему для комфортної співпраці всіх учасників рекламного ринку України. Допомогти рекламним агенціям, виробникам реклами і постачальникам ефективніше працювати, реалізовувати проєкти будь-якої складності та більше заробляти.


Ключові завдання:

1. Пошук підрядника "на вчора" - швидко знайти вільного і надійного підрядника з будь-якого напрямку реклами у будь-якому регіоні України;
2. Збільшити середній чек і дохід для РА - допомогти рекламним та event-агенціям брати в роботу навіть найскладніші і термінові замовлення “на вчора”;
3. Показати справжніх лідерів ринку - допомогти виробникам, постачальникам і РА "упакувати" свій професіоналізм та заявити про свої послуги широкому колу потенційних клієнтів.

В грандіозних планах розробників платформи - це створення першої децентралізованої площадки і найбільшої незалежної спільноти рекламістів в Україні, де зможуть продуктивно співпрацювати всі учасники рекламно-поліграфічного ринку.

Реєстрація учасників є повністю БЕЗКОШТОВНА. Сервіс не бере жодних комісій за розміщення заявок та публікації.

Унікальною складовою NavchoRA.pro (https://navchora.pro/) є розділ СПЕЦПРОПОЗИЦІЇ (https://navchora.pro/shop/), який дозволить постачальникам викладати залишки продукції або робити акційні пропозиції.

Можливості, які надає платформа оцінили вже тисячі користувачів серед яких, велика кількість поліграфічних підприємств, постачальників, РА, корпоративних великих клієнтів.

Якщо ви представник рекламного агенства, виробник або постачальник рекламно-поліграфічної продукції то РЕЄСТРУЙТЕСЯ (https://navchora.pro/user/register) на платформі прямо зараз!