УФ-принтери/каттери LEC2 підходять для інтер’єрного оформлення та зовнішньої реклами, вивісок, макетів і прототипів паковання. Модель LEC2-330 пропонується зі штангою для регулювання натягу і додатковим столом, що дають змогу друкувати на складних для обробки матеріалах — від тонких плівок до м’яких мішків, а також виконувати контурне різання етикеток і повноцінних прототипів картонного паковання.

Ширша модель LEC2-640 з білими чорнилами з високою покривельною здатністю друкує на самоклеїльних плівках. В конфігурації з лаком принтер дає змогу отримувати оригінальні спецефекти.

Планшетні УФ-принтери VersaUV LEC2 серії S — універсальні та здатні задруковувати різні матеріали та предмети (гнучкі та жорсткі), тому привернуть увагу виробників вивісок, персоналізованої продукції, промислових поліграфічних підприємств і фахівців з виготовлення паковання.

У серії S представлено 4 моделі (з двома варіантами ширини — 762 і 1625 мм) і трьома варіантами довжини — F200, F300 і F400.

За запитом Roland DG пропонує машини серії S в спеціалізованих версіях, наприклад, зі столом нестандартної довжини або ремінним транспортером. Виробник пропонує планшетні принтери VersaUV LEC2 серії S:

  • як доповнення або оновлення для користувачів настільних УФ-принтерів, принтерів серії S попереднього покоління;
  • підприємствам, які хотіли б опанувати УФ-друк;
  • компаніям, що виготовляють продукцію в промислових масштабах.

Всі моделі VersaUV LEC2 працюють з новими чорнилами EUV5, що забезпечують економію 25% в порівнянні з чорнилами попереднього покоління, а також з новим праймером. Вони пропонуються з кількома конфігураціями чорнил, в т.ч. CMYK × 2, CMYK + праймер, лак і білий. Світлодіодні УФ-сушарки з регульованою потужністю дають змогу використовувати додаткові пристрої для нанесення декоративних елементів, наприклад, блискіток і фольги.