Черговий крок у розвитку

2021-09-30
agarkov Цифровий друк 1040

Першу в Україні Konica Minolta AccurioPress С7090 інстальовано у видавництві «Волинські обереги» (Рівне)

Подробнее...


Чому Xerox® Versant® Press – оптимальний вибір для цифрової друкарні в українських реаліях?

2021-09-23
agarkov Цифровий друк 4459

­Компанія «Фастпринт» за українськими мірками – відносно велика друкарня оперативної поліграфії. Маючи досвід експлуатації флагманської промислової ЦДМ Xerox® iGen3, її менеджмент, починаючи з 2015 р., послідовно надає перевагу легендарним ЦДМ Xerox® Versant® Press. І оновлюючи влітку друкарський парк, «Фастпринт» знову придбав саме Xerox® Versant® Press – цього разу 4100, що його співвласник друкарні Юрій Іванченко називає «добротною еволюцією добротного продукту».

Подробнее...


Створення нових напрямків, дозавантаження виробництва, ефективний друк коротких накладів багатосторінкової продукції та інші переваги «цифри» у типовій офсетній друкарні «Інфопринт» інсталює Xerox® Versant 280 Press

2021-09-02
agarkov Цифровий друк 1081

«Інфопринт» — типова офсетна друкарня. Придбавши Xerox® Versant 280 Press, її власник Юрій Паламар аж ніяк не збирається «конкурувати за 10 трійок» з чисельними компаніями оперативної поліграфії Києва. Натомість Xerox® Versant 280 Press має стати тим інструментом, що дасть змогу розвинути додаткові напрямки та дозавантажити виробництво, а також ефективно та якісно виготовляти короткі наклади тих видів продукції, завдяки яким друкарня здобула собі ім’я на ринку України – книжки у твердій палітурці, блокноти з заокругленими корінцями тощо.

Подробнее...


Konica Minolta оновлює лінійку ЦДМ середньої продуктивності

2021-07-20
agarkov Цифровий друк 999

Особливості та конкурентні переваги Konica Minolta AccurioPress C7090/AccurioPress C7100

Подробнее...


ЦДМ Ricoh Pro™ C7200X – свідомий вибір Cresco PRINT

2021-07-19
agarkov Цифровий друк 829

Друкарня зміцнює позиції в сегменті виробництва паковання

Подробнее...


«Коло» зміцнює напрямок виготовлення книжок у цифровий спосіб. Можливості ЦДМ Konica Minolta AccurioPress 3080 доповнює Konica Minolta AccurioPress 6120

2021-06-11
Valia_V Цифровий друк 1086

Друкарня «Коло» (Дрогобич) входить до когорти провідних виробників книжкової продукції в Україні й працює на ринку вже 22 роки. Ця типова офсетна друкарня (потужний парк додрукарського, друкарського, післядрукарського устаткування для виготовлення книжок у твердій та м’якій палітурці) декілька років тому диверсифікувала діяльность й зробила рішучий крок у бік дігіталізації виробництва, адже вимоги замовників до оперативності виготовлення книжок постійно зростали, кількість назв збільшувалася, а наклади скорочувалися. ЦДМ Konica Minolta AccurioPress 3080 дала змогу не лише розширити можливості з обслуговування видавців, але й зміцнити співпрацю з митцями, для яких «Коло» активно друкує арт-буки, вийти на ринок рекламно-комерційної продукції короткими накладами.

Подробнее...


Konica Minolta AccurioPress C6085 у ТОВ «Друкарка» – додатковий інструмент розвитку на висококонкурентному ринку цифрового друку

2021-06-09
agarkov Цифровий друк 762

Для ТОВ «Друкарка» інсталяція ЦДМ Konica Minolta AccurioPress C6085 стала цілком логічним кроком з розвитку. Адже компанія вже доклала значних зусиль з диверсифікації, розраховує залучити нові аудиторії клієнтів – переважно з сегменту В2В (рекламні агенції та кінцеві замовники), яким готова запропонувати якісний цифровий друк за помірною ціною, зручні інструменти розміщення замовлень та супутні послуги з широкоформатного друку та виготовлення брендованих виробів з тканини.

Подробнее...


Ricoh™ Pro C5300S – крок у світ цифрового друку для друкарні «Оптім-Ленд»

2021-06-01
Valia_V Цифровий друк 1072

Компанія Ricoh позиціонує модель Ricoh Pro™ C5300S не лише як рішення, яке стає у нагоді досвідченим друкарням із пакетом замовлень цифрового друку, але й як чудовий інструмент для виходу на ринок цифрового друку.

Подробнее...


Konica Minolta AccurioPrint C4065 важливий компонент клієнтоорієнтованої стратегії друкарні «Фенікс плюс»

2021-05-06
Valia_V Цифровий друк 897

ЦДМ новітньої серії Konica Minolta AccurioPrint C4065/AccurioPress C4070/AccurioPress C4080, розраховані на малі та середні друкарні, з’явилися на ринку України наприкінці 2020 р. І вже знайшли власників у багатьох регіонах. Зокрема, Konica Minolta AccurioPrint C4065 встановлено у львівському ПП «Фенікс плюс». Ця багатопрофільна компанія раніше надавала послуги оперативного друку на офісних БФП, а більш складні замовлення розміщувала в інших друкарнях. Це спричиняло певні незручності для самої друкарні та її замовників, адже на висококонкурентному ринку друкарських послуг такі невеличкі компанії виграють за рахунок сервісу – важлива складова якого задовольнити всі потреби клієнта (основні з яких – надати весь комплекс послуг «з одних рук», виготовити продукцію надоперативно та з високим рівнем якості, допомогти у вирішенні специфічних проблем – адаптації та створенні макету, зокрема тощо).

Подробнее...