Tambrite Aqua+ від Stora Enso

2023-05-21
Технологія

За інформацією Stora Enso, Aqua+ — це нове дисперсійне покриття на водній основі, яке забезпечує захист і безпеку харчових продуктів.

Подробнее...


GIETZ удосконалить захисні рішення для Koenig & Bauer Banknote Solutions

2023-05-19
Технологія

Обидві компанії зобов’язуються використовувати компетенції та технології для покращення та подальшого розвитку засобів захисту OVD (Optically Variable Devices) для виробників банкнот.

Подробнее...


Epson представляє нові струменеві друкувальні голівки

2023-05-13
Технологія

Струменева друкувальна голівка I3200(8)-S1HD обробляє до восьми кольорів з роздільною здатністю до 1200 пікселів на дюйм. Завдяки цьому вона добре підходить для друку відбитків із високою роздільною здатністю.

Подробнее...


Технологія RecycleReady від Dow отримала дозвіл RecyClass на придатність до переробки

2023-05-02
Технологія

Після незалежного наукового тестування Dow RecycleReady Technology стала першим засобом сумісності, який отримав схвалення на придатність до переробки. Ця технологія паковання визнана повністю сумісною з європейським потоком переробки гнучкого поліетилену (PE).

Подробнее...


Fujifilm розробила клейкий тонер

2023-05-01
Технологія

Fujifilm Business Innovation розробила перший у світі адгезійний тонер для ЦДМ Revoria Press PC1120. Новий клейкий тонер – це безбарвний та прозорий тонер зі спеціальною смолою, виготовлений за запатентованою технологією EA (Emulsion Aggregation), що розм’якшується під тиском.

Подробнее...


Преміальна біла лицьова частина для чутливих до тиску етикеток

2023-04-29
Технологія

Поєднання найкращого з обох світів: компанія Innovia Films нещодавно застосувала свою технологію поверхні в матеріалознавстві, розробивши унікальну плівку Rayoface™ AQBSA з БОПП із кавітаційним покриттям. Розроблена для нанесення етикеток, чутливих до тиску (PSL), плівка має товщину 58 мікрон, має верхнє покриття для друку та поверхню з адгезивним покриттям на зворотному боці.

Подробнее...


Memjet випускає DuraBolt — новий блок струменевого друку

2023-04-21
Технологія

Memjet оголосила про випуск нового рішення для струменевого друку. Інтегрований друкарський механізм DuraBolt 325C комплектується цифровим фронт-ендом (DFE), який полегшує управління всіма аспектами процесу друку.

Подробнее...


Nestlé затвердила полімер Scodix для обробки харчового паковання

2023-04-19
Технологія

Сфера харчового паковання — одна з найчутливіших щодо якості та безпеки матеріалів. Цілком природно, що постачальники продуктів харчування (особливо це стосується брендів зі світовим ім’ям), визначають регламент використання у виробництві пакувальних рішень на підставі не лише міжнародних, а й внутрішніх норм.

Подробнее...


Epson випустить нові струменеві друкувальні голівки

2023-04-19
Технологія

У 2023 р. Epson планує розширити асортимент струменевих друкувальних голівок PrecisionCore для промислового застосування. Дві нові моделі для OEM-клієнтів належать до двох різних сімейств друкувальних голівок: S800-S1 високопродуктивної серії S та I3200(8)-S1HD серії I для друку високої якості.

Подробнее...


Kurz представить «Стіну натхнення» на interpack

2023-04-07
Технологія

Leonhard Kurz представить на виставці interpack 2023 з 4 по 10 травня 2023 року нові технології та інноваційні рішення для обробки поліграфічної продукції під девізом «Робимо кожен продукт унікальним». Також компанія представить на стенді вражаючу «Стіну натхнення».

Подробнее...