Нова серія металізованих фарб Metalure C від Eckart — реальний дзеркальний ефект

2023-08-19
Технологія

Премія Altana Innovation Award щорічно присуджується найбільш перспективним новим розробкам компаній, що займаються розробкою хімічних продуктів. Цього року премію отримав Eckart за металізовані фарби Metalure C, пігменти якої створюють справжній дзеркальний ефект.

Подробнее...


Kyocera та aeoon зміцнюють співпрацю

2023-08-17
Технологія

Kyocera та виробник DTG-принтерів aeoon Technologies вирішили зміцнити партнерство, уклавши багатомільйонну угоду про закупівлю. Компанія aeoon вже чимало років використовує голівки KJ4B-QA від Kyocera, що впродовж багатьох років є одним із провідних продуктів у своїй категорії.

Подробнее...


Sibress представляє новий мікроскоп Veritas для вимірювання анілоксових валів для флексодруку

2023-08-13
Технологія

Sibress, виробник вимірювальних та аналітичних систем для забезпечення якості флексографічного друку зі Штарнберга, заявила про початок продажів вимірювальних мікроскопів Veritas американської MicroDynamics.

Подробнее...


Baldwin Technology співпрацює з TimsonsCPI для підтримки відродження книговидання

2023-07-27
Технологія

TimsonsCPI, спільне підприємство двох поважних компаній у виробництві та друці книжок, розробляє нові, модернізовані машини, щоб задовольнити потреби зростання книговидавничої справи за допомогою компанії Baldwin Technology.

Подробнее...


hubergroup представила систему флексофарб iray в Індії

2023-07-26
Технологія

На шостій конференції Асоціації виробників етикеток Індії, що відбулася з 20 по 23 липня 2023 року, hubergroup Print Solutions представила оновлення портфоліо для УФ-флексографічного друку під брендом iray.

Подробнее...


UV Days 2023 зібрали близько 1000 учасників із 32 країн

2023-07-23
Технологія

UV Days завжди символізували рішення ультрафіолетової технології, які можна подивитися, торкнутися та придбати.

Подробнее...


Actega та Makro Labeling: співпраця у галузі пігментних етикеток

2023-06-27
Технологія

Пігментні етикетки — екологічний вид етикеток, які не мають паперової або плівкової основи. Actega, відома як виробник лаків, друкарських фарб, клеїв та герметиків для поліграфічної та пакувальної промисловості, оголосила про укладення угоди про співпрацю з Makro Labeling. Щоб мати змогу використовувати переваги пігментних етикеток, треба доопрацювати наявне обладнання для нанесення етикеток. Actega вже розробила та представила на ринку такі машини для нанесення пігментних етикеток під час виробництва спиртних напоїв, вина, пива та суміжних ринків.

Подробнее...


Xeikon зробила ставку на екологічність

2023-06-20
Технологія

Xeikon представила нову версію технології сухого тонерного цифрового друку для етикеток та паковання – Cheetah 3.0. Ця ЦДМ – крок уперед за рахунок тонера нового покоління Eco. До складу цього тонера входить понад 60% переробленого ПЕТ, що, за словами Xeikon, робить його оптимальним рішенням для екологічно безпечного паковання.

Подробнее...


Press control systems у Koprint AG (Швейцарія). Штучний інтелект на Speedmaster XL 75-5+L – Powder Assistant у дії.

2023-05-30
Технологія

Автоматизації зміни робіт, спрощення робочих процесів і зведення до мінімуму ручного втручання оператора виконуються на сучасних машинах Speedmaster за допомогою вбудованих функцій зі штучним інтелектом (AI).

Подробнее...


Покриття для паперового паковання, придатне для компостування

2023-05-22
Технологія

BASF розширює портфель рішень для паперового та картонного паковання з екструзійним покриттям за допомогою нового гатунку, який підходить як для домашнього, так і для промислового компостування паковнаня для гарячої та холодної харчової продукції.

Подробнее...