Flint Group висвітлює технологію УФ-світлодіодного затвердіння у новому документі

2023-09-28
Технологія

Використання УФ-світлодіодного затвердіння набирає обертів серед вузькорулонних друкарень завдяки його численним перевагам, тому Flint Group представила нову технічну документацію, у якій детально розглядається ця технологія та роль чорнил подвійного затвердіння.

Подробнее...


Нова технологія sleev-етикеток

2023-09-24
Технологія

Компанія Hencel і CCL Label отримали нагороду AWA (Alexander Watson Associates) за паковання, в якому використовується технологія sleev-етикеток EcoFloat, розроблена для поліпшення переробки ПЕТ-пляшок.

Подробнее...


Компанія Robatech представила першу у світі «рідинну» систему PerfectFold фальцювання гофрокоробів

2023-09-23
Технологія

На виставці CCE 2023 компанія Robatech продемонструвала першу в світі «рідинну» систему фальцювання PerfectFold, що виключає заломи гофрокартону при фальцуванні і помітно підвищує якість результатів. Безконтактний модуль наносить спеціальну «пом’якшувальну» рідину SpeedUp вздовж лінії майбутніх згинів, знижуючи жорсткість матеріалу в місцях його переломів, внаслідок чого фальцювання проводиться точно за заданими контурами та з мінімальними зусиллями.

Подробнее...


Mondi і Robopac об’єдналися, щоб запропонувати рішення для обгортання стретч-папером

2023-09-15
Технологія

Поєднання знань Mondi про папір із технічним досвідом Robopac у пакувальних машинах дає змогу ефективно загортати та безпечно транспортувати різні продукти на піддоні.

Подробнее...


Roland DG розширює лінійку настільних ріжучих принтерів

2023-09-15
Технологія

Roland DG оголосила про поповнення лінійки VersaSTUDIO настільними струменевими екосольвентними принтерами/катерами із шириною друку 480 мм: BN2-20 у колірній конфігурації CMYK та BN2-20A (CMYK + білий).

Подробнее...


Kornit отримав нагороду Pinnacle Product Award у номінації «Найкраща технологія»

2023-09-13
Технологія

Галузеві експерти асоціації Printing United Alliance нагородили комплекс Kornit Atlas Max Poly для друку одягу премією Pinnacle Product Award у номінації «Краща технологія».

Подробнее...


Fujifilm представила нову світлодіодну систему УФ-затвердіння LuXtreme та нові УФ-чорнила

2023-09-12
Технологія

На Labelexpo Europe у Брюсселі Fujifilm представляє нову систему світлодіодного УФ-затвердіння LuXtreme, яка дає змогу переобладнати будь-яку стандартну флексографічну машину для друку УФ-фарбами, що сприяє розширенню виробництва етикеток на вузькокрулонній машині.

Подробнее...


Smurfit Kappa Nettingsdorf встановлює high-end датчик витоку води

2023-09-04
Технологія

«Metris Water Leakage Advisor допомагає знизити ризик вибуху в топці утилізатора котла, — каже Нікі Ланкіла, продакт-менеджер Andritz. — Він тримає на контролі баланс вхідної води та пари, що виходить — для того, щоб топка працювала стабільно, цей баланс повинен прагнути до нуля. Але його основна особливість у тому, що він запам’ятовує показники вимірів. Потім вибудовується модель стабільної роботи котла, яка береться за зразок. На підставі вимірювання датчик моніторить відхилення від норми у всіх складових робочого процесу, у т.ч. відстежує баланс димових газів».

Подробнее...


Універсальне рішення для тестування паковання

2023-09-01
Технологія

PPT Group, світовий лідер у розробці та виробництві рішень для тестування фізичних властивостей для контролю якості, запустила новий мікросайт, на якому демонструються комплексні рішення для тестування паковання: https://packagingtesters.com

Подробнее...


Bobst представив нову систему для нанесення голограм

2023-08-22
Технологія

Маючи технологію Novafoil 106, Bobst випускає нову версію машини для гарячого тиснення фольгою, призначену для нанесення голограм. Завдяки повністю переробленій системі нанесення голограм, модель Novafoil 106 H забезпечує виробникам макс. гнучкість та ефективність при нанесенні голограм методом гарячого тиснення.

Подробнее...