Barbieri святкує 40-річний ювілей

2023-12-01
Технологія

Сьогодні компанія є відомим виробником систем для управління кольором в промисловому цифровому друці, виробником спеціалізованих систем для різних галузей промисловості. Засновник компанії Зігфрід Барб’єрі отримав ступінь інженера-електронщика в Мюнхені та згодом працював у Siemens у відділі досліджень і розробок та головним інженером Durst. Цей досвід заклав основу для нової технології виміру кольору.

Подробнее...


Мікрогофрокартон замінив традиційне жорстке преміальне паковання

2023-10-31
Технологія

Компанія Metsä Board розробила легке подарункове паковання з мікрогофрокартону, характеристики якого не поступаються традиційним жорстким картонним коробкам для преміальної продукції, наприклад, косметики. При виготовленні нового рішення використовується набагато менше матеріалів, а «вуглецевий слід» також дуже малий.

Подробнее...


У Фінляндії виготовили гофропаковання для замороженої випічки

2023-10-26
Технологія

Розробники спеціальних паперів з UPM Speciality Papers, постачальники заморожених продуктів з компанії Lantmӓnnen Unibake і виробники гофропаковання з Adara Pakkaus об’єднали зусилля в спільному проєкті зі створення екологічно чистого та безпечного гофропаковання для замороженої випічки.

Подробнее...


Kyocera Nixka Inkjet Systems випускає Genix 1200

2023-10-13
Технологія

Команда KNIS оголосила про офіційний запуск першого продукту під назвою Genix 1200, струменевої машини для широкого спектру застосувань. Genix 1200, який є результатом 30-річного досвіду промислового струменевого друку, допоможе клієнтам легко впроваджувати цифровий друк у наявне виробниче обладнання або запускати нові стартапи.

Подробнее...


Ricoh запускає пристрій для налаштування кольору

2023-10-11
Технологія

Компанія Ricoh запустила новий Auto Color Adjuster (ACA), щоб допомогти комерційним друкарням вийти на критичні для них кольори, підвищити універсальність виробництва, оптимізувати виробничі процеси та покращити їхні якість і послідовність.

Подробнее...


Цифровий друк з використанням нового тонера Titon для гнучкого паковання на паперовій основі

2023-10-10
Технологія

Sappi, яка, серед іншого, виробляє гнучкий пакувальний папір із вбудованими бар’єрами та термозварюваними властивостями, уклала угоду про партнерство з Xeikon.

Подробнее...


O-I адаптує друк змінних даних до скла

2023-10-08
Технологія

O-I: Expressions Signature дає змогу змінювати різні елементи дизайну скляної пляшки впродовж одного накладу

Подробнее...


CCL Label отримала премію German Packaging Prize 2023 за багатосторінкову етикетку EcoSlim

2023-10-05
Технологія

Багатосторінкові етикетки створюють великі можливості для різноманітного контенту. EcoSlim від CCL Label – це надзвичайно легка та тонка етикетка-буклет, яка дає змогу звільнити простір на ємності. Тонкий матеріал, з якого виготовляється етикетка, робить її не лише ресурсозберігаючою, а й економічною.

Подробнее...


Співпраця Screen Europe та Scantrust у виробництві серійних QR-кодів

2023-09-30
Технологія

Виробник ЦДМ Screen Europe та програмна платформа Scantrust уклали угоду про співпрацю, спрямовану на друк захисних QR-кодів для боротьби з підробками та для відстеження продукції. Використовуючи технологію цифрового друку та запатентований процес створення захисних QR-кодів, кожен може негайно перевірити, чи є реальним код, використовуючи спеціальну технологію, розроблену обома партнерами.

Подробнее...


Mondi вносить новизну у функціональне пакувальне рішення Coca-Cola HBC Austria

2023-09-29
Технологія

Mondi представляє нову більш екологічне рукавне паковання, створене для заміни традиційної пластикової термоусадочної плівки навколо 1,5 л пакетів безалкогольних газованих напоїв виробництва Coca-Cola HBC в Австрії та збереження їхньої безпеки. Папір Mondi Hug-IT, який зберігає разом шість пляшок під час транспортування, виготовляється з Mondi Advantage SpringPack Plus, увійшовши до Книги рекордів Гіннеса як найміцніший папір у світі.

Подробнее...