Індійський виробник анілоксів дебютує на drupa 2024

2024-01-10
Технологія

Acme Rolltech, індійський виробник анілоксових валів і гільз дебютує на виставці drupa 2024 (28 травня — 7 червня 2024 року в Дюссельдорфі). Директор фірми Сандіп Шарма пов’язує з виставкою великі надії, бо прагне позиціонувати компанію як глобального гравця на ринку анілоксових валів і гільз у всіх промислових сегментах.

Подробнее...


Color-Logic оголошує про повну відповідність Adobe Creative Cloud

2024-01-09
Технологія

Філософія Color-Logic втілена у її девізі: весь друк починається з дизайну. Color-Logic розвивається разом з Adobe Creative Cloud. У результаті Color-Logic є, по суті, єдиною системою в поліграфічній промисловості, яка регулярно розробляє палітри та плагіни, які дають графічним дизайнерам повний контроль під час створення металіків і друкованих прикрас.

Подробнее...


Roland DG закликає бренди створювати доступне паковання

2024-01-05
Технологія

Roland DG закликав бренди досліджувати способи розміщення більш доступної інформації на всьому пакованні, використовуючи різноманітні методи — від шрифту Брайля до спеціальних QR-кодів.

Подробнее...


Завершено будівництво нового заводу Epson з виробництва струменевих друкувальних голівок

2023-12-30
Технологія

Будівництво нового заводу Akita Epson Corporation, що входить до складу Seiko Epson Corporation, що розпочалося у листопаді 2022 р., завершено. Загальний обсяг інвестицій становив ¥3,5 мільярда. Нове підприємство розташоване поруч із існуючим заводом з випуску друкувальних голівок і приблизно втричі збільшить потужності компанії з виробництва.

Подробнее...


All4Labels і Actega співпрацюють у розвитку Signite

2023-12-25
Технологія

Багаторічні бізнес-партнери All4Labels Global Packaging Group і Actega домовилися про спільну подальшу розробку та ексклюзивне використання All4Labels технології Signite, розробленої Actega, на європейському ринку.

Подробнее...


Wilkins Group запалює лікери для M&S

2023-12-25
Технологія

Ноттінгемська Wilkins Group знову засвітила різдвяні алкогольні напої від Marks and Spencer, цього разу створивши індивідуальний принт для нової серії святкових лікерів. Нова лінійка – ром штоллен, ягідна горілка та мармеладний джин – були запущені як святкове частування, щоб підняти різдвяний настрій споживачів.

Подробнее...


MGI та Altix оголосили про випуск AltiJet, першої промислової струменевої машини для ринку друкованих плат

2023-12-19
Технологія

На відкритті міжнародної виставки Productronica компанії MGI Digital Technology та Altix оголосили про стратегічне технологічне партнерство та запуск AltiJet, промислової струменевої друкарської машини для ринку друкованих плат.

Подробнее...


Actega святкує успіхи 2023 р. та дивиться у 2024 рік

2023-12-19
Технологія

Actega, виробник спеціальних покриттів, чорнил, клеїв, герметиків і компаундів для друку та пакувальної промисловості, повідомила про успішний 2023 р., незважаючи на зниження обсягів і продажів порівняно з 2022 роком. Рік був підкріплений значними інвестиціями в ключові виробничі та науково-дослідні об’єкти, розробками та партнерствами, сформованими для підтримки зусиль Actega щодо сталого розвитку.

Подробнее...


Pantone назвав колір 2024 року

2023-12-09
Технологія

Інститут кольору Pantone назвав головним кольором 2024 Peach Fuzz — «персиковий пух» (13-1023). Фахівці організації вважають, що він символізує внутрішній спокій, глибоку потребу у спільності, єднанні та соціальних зв’язках.

Подробнее...


Dantex представляє технологію Actega EcoLeaf у ЦДМ PicoJet

2023-12-08
Технологія

Dantex Group співпрацює з Actega, щоб інтегрувати технологію металізації EcoLeaf у свій асортимент ЦДМ PicoJet, покращуючи якість друку та розширюючи різноманітність ефектів, які можна досягти за допомогою УФ-струменевих машин.

Подробнее...