Паперова стрічка для пачок та мультипаковання

2023-04-05
Технологія

Mondi, світовий лідер у сфері екологічного паковання та паперу, співпрацює зі швейцарським виробником ATS-Tanner, щоб створити інноваційну паперову стрічку, яка може об’єднувати окремо марковані продукти або пачки, зменшуючи кількість використаних полімерів.

Подробнее...


Пакувальні рішення як тренд часу

2023-04-02
Технологія

З розвитком та вдосконаленням технологій сучасні виробники дедалі частіше говорять не просто про паковання, а про пакувальні рішення. Однією з таких компаній є Knüppel Verpackung, яка представила на виставці ProSweets у Кельні низку інноваційних розробок.

Подробнее...


hubergroup Print Solutions підбиває підсумки використання цифрових карт

2023-03-31
Технологія

Близько року тому виробник друкарських фарб hubergroup Print Solutions запустив цифрові карти кольорів для портфоліо офсетного друку, які, крім іншого, мали дозволити клієнтам отримати переваги більш швидкого та ефективного виробництва. За даними hubergroup, реакція клієнтів на цифрове рішення була позитивною, і вони були вражені високою точністю передачі кольору, яка стала можлива завдяки інтеграції до власної системи управління кольором HDCC.

Подробнее...


Підрозділ Koenig & Bauer Celmacch представив машину для двобічного однопрохідного друку на гофрокартоні

2023-03-16
Технологія

Стрімке зростання електронної торгівлі кардинально змінило вимоги до споживчого паковання, вкл. тару з гофрокартону. Надзвичайно популярним стало графічне оформлення не лише зовнішньої, а й внутрішньої сторони паковань, створення так званих вау-ефектів при розтині коробки.

Подробнее...


Bobst оголосив про партнерство із Sauber Technologies

2023-02-13
Технологія

Bobst та Sauber Technologies оголосили про нове технологічне партнерство. У рамках стратегічної угоди Sauber постачатиме сучасні 3D-друковані деталі, розроблятиме та розвиватиме струменеві етикеточні преси Bobst та підтримуватиме майбутні розробки.

Подробнее...


XSYS випустила посібник з роботи з мийними сольвентними розчинами при виготовленні флексографічних форм

2023-02-03
Технологія

Головне завдання керівництва – допомогти вирішити типові проблеми, пов’язані з використанням вимивних сольвентних розчинів, які застосовуються при виготовленні флексографічних друкарських форм.

Подробнее...


Screen Europe автоматизує калібрування кольору в ЦДМ Truepress Jet 520HD

2023-02-01
Технологія

Konica Minolta Sensing та Screen Europe розробили робочий процес управління кольором для етикеткової ЦДМ Truepress Jet 520HD. Всі ЦДМ Truepress Jet 520HD оснащуватимуться системою автоматичного калібрування кольору MYIRO від Konica Minolta Sensing.

Подробнее...


Інноваційне рішення Vision для холодного тиснення фольгою

2023-01-19
Технологія

Dongguan Vision Intelligent Equipment (Китай) представила інноваційне рішення для якісного нанесення холодної фольги в режимі напівротації у складі флагманського пристрою, фінішної лінії MDF330.

Подробнее...


Memjet — до витоків

2023-01-04
Технологія

Memjet оголосила про початок роботи нового заводу в Сіднеї (Австралія), перенісши виробництво друкувальних голівок на батьківщину. Сідней є духовним будинком Memjet, де Кіа Сілвербрук та його команда розробляли технологію MEMS з 1990-х до початку 2000-х років.

Подробнее...


Xaar відкрила лабораторію в Шеньчжені

2022-12-12
Технологія

Xaar відкрила лабораторію струменевого друку в Шеньчжені (Китай), що включає платформу для експериментів із процесом друку та найновіше обладнання для тестування друкувальних голівок. Використовуючи власні друкувальні головки із системою рециркуляції чорнил, Xaar співпрацюватиме з провідними місцевими компаніями для досягнення синергії в ланцюжку постачання.

Подробнее...