Metsä Board придбала найбільшу та найсучаснішу в Європі машину для складання коробок

2024-04-18
Інсталяції

«Завдяки інвестиціям у виробництво складаних картонних коробок у Хусумі (Швеція) Metsä Board має добрі можливості для задоволення зростаючого попиту на пакувальні матеріали на основі волокон», — говорить Міка Йоукіо, генеральний директор Metsä Board. — Ми прагнемо підтримувати наших клієнтів високоякісними та ресурсозберігаючими рішеннями, які допомагають замінити викопні матеріали та підтримують циркулярну економіку».

Подробнее...


Duplo випускає свій перший планшетний висікальний прес

2024-04-18
Postpress

Duplo вийшла на ринок цифрового паковання, випустивши перший автоматичний висікальний прес ф. B2 — DSM-1000. Новинка здатна автоматично вирізати фігурні форми, бігувати, перфорувати та вирізати по колу, одночасно відокремлюючи та видаляючи відходи.

Подробнее...


Re S.p.A. святкує 50-річчя інновацій у drupa

2024-04-18
Технологія

Re S.p.A. візьме участь у drupa. Після восьми років очікування цьогорічна подія набуває особливого значення для Re S.p.A., яка відзначає цього року 50-річчя. За цей час Re S.p.A.  розвинулася від невеликого підвалу в Мілані до добре відомої транснаціональної компанії.

Подробнее...


Флексодрук з якістю 188 lpi тепер можливий і в гофроіндустрії

2024-04-18
Технологія

Представники фінського виробника гофрокартонної продукції компанії Adara Pakkaus повідомили про успішне виконання накладу паковання з виходом за межі звичних показників якості флексографічної технології. Підсумком проведеної роботи став друк із робочою лініатурою 188 lpi.

Подробнее...


«Ми — майбутнє друку» — Мімакі приділить увагу інноваціям, стійкості та інклюзивності на drupa 2024

2024-04-17
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Mimaki Europe візьме участь у drupa разом зі своїми глобальними партнерами та головним брендом Mimaki Engineering Co. Ltd. Згідно зі слоганом drupa «Ми створюємо майбутнє», Mimaki використовує свій стенд, щоб продемонструвати інноваційний підхід до ринку друку під темою «Ми — майбутнє друку».

Подробнее...


Miraclon і Bobst зміцнюють стратегічне партнерство

2024-04-17
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Miraclon і Bobst зміцнили стратегічне партнерство: Miraclon визначено технологічним партнером у новому Центрі компетенції Bobst в Атланті. У Центрі, який офіційно відкрився 15 квітня, встановлено системи Flexcel NX і Flexcel NX Ultra Processing Solution для підтримки цілі Bobst щодо виробництва пластин, які максимізують продуктивність його машин.

Подробнее...


Konica Minolta та Fujifilm збираються створити спільне підприємство

2024-04-17
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Konica Minolta, Inc. та Fujifilm Business Innovation підписали меморандум про взаєморозуміння щодо початку техніко-економічного обґрунтування стратегічного альянсу в багатофункціональних принтерах (БФП), сегментах офісних і виробничих принтерів.

Подробнее...


Epson полегшує управління кольором за допомогою автоматизації вимірювань

2024-04-16
Технологія

Epson випустив новий автоматизований стіл Auto Table для спектрофотометрів SD-10. Компанія заявляє, що Auto Table для SD-10 спростовує поширену думку про те, що управління кольором займає багато часу і потребує високих технічних знань та навичок.

Подробнее...


Ситуація із замовленнями у друкарнях у Німеччині продовжує погіршуватися

2024-04-15
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Німецькі друкарні нині оцінюють поточну ситуацію на поліграфічному ринку не дуже позитивно. Згідно з опитуванням, проведеним Інститутом економічних досліджень (Ifo), лише 2% німецьких друкарень оцінили своє поточне ділове становище позитивно, 52% дали нейтральні оцінки та 46% компаній дали негативну картину ситуації.

Подробнее...


Королівська пошта не говорить про масштаби шахрайського використання марок

2024-04-14
Новини поліграфії

Королівська пошта відмовилася коментувати, скільки фальшивих марок було виявлено в її сортувальних офісах після того, як Daily Telegraph стверджувала, що фальшиві марки, надруковані в Китаї, заполонили ринок в рамках акції, яку називають «економічною війною».

Подробнее...