CBP і Canon оголошують про співпрацю в боротьбі з контрафактною продукцією

2024-04-25
Новини поліграфії

Canon USA, Inc. (Canon), лідер у сфері цифрових рішень для обробки зображень, і митна та прикордонна служба США (CBP) оголосили про нове партнерство, щоб допомогти запобігти потраплянню контрафактної продукції до Сполучених Штатів. У рамках цього партнерства, яке є частиною Програми прийняття пожертв CBP, Canon передасть 328 інструментів перевірки вантажним і поштовим службам CBP, щоб допомогти в автентифікації різних товарів Canon.

Подробнее...


Tecnau представляє інновації на drupa 2024: формування майбутнього фінішної обробки друку разом з лідерами галузі

2024-04-25
Postpress

Tecnau представляє програму участі у drupa 2024, підкреслюючи співпрацю з провідними постачальниками технологій друку та обробки. Під темою «Оздоблення завтра, сьогодні. Зв’яжіться з майбутнім» Tecnau має намір продемонструвати синергію між найсучаснішими рішеннями для обробки та технологіями як давніх, так і нових партнерів. Tecnau Revolution 50: передова обробка для високоефективного друку.

Подробнее...


drupa Imaging Summit: важливість штучного інтелекту для індустрії друку та обробки зображень

2024-04-25
Новини поліграфії

На drupa 2024 Messe Düsseldorf вперше представить drupa Imaging Summit у рамках спеціального форуму «drupa next age» (dna).

Подробнее...


Koenig & Bauer планує розвивати партнерство з Graphic Security Systems Corporation

2024-04-24
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Koenig & Bauer і Graphic Security Systems Corporation (GSSC) мають намір спільно розробити та надати передові рішення для захисту від підробок клієнтам у всьому світі. Завдяки спільному досвіду обох організацій це партнерство є значним кроком вперед у боротьбі з фальшивомонетниками та захисті цінних документів і продуктів. Стеганографія, мистецтво приховування даних у звичайному дизайні чи творі мистецтва, щоб уникнути виявлення, тиражування та модифікації, лежить в основі сучасних зусиль боротьби з підробками.

Подробнее...


DGM Technology продемонструє в роботі на drupa 2024 висікальний прес і фальцювально-склеювальну машину

2024-04-24
Postpress

Китайська компанія DGM Technology (Huizhou Degang Machinery) планує продемонструвати в роботі на drupa 2024 автоматичний прес для плоского висікання Technocut 1050-S і фальцювально-склеювальну машину Smartfold Servo X 1100-SL.

Подробнее...


Siegwerk створює глобальний підрозділ для розробки функціональних пакувальних покриттів

2024-04-22
Витратні матеріали

Siegwerk повідомила про створення нового глобального бізнес-підрозділу, основним завданням якого стане розробка функціональних покриттів для пакувальної та етикеткової продукції, що повністю переробляються. Як заявили представники корпорації, це рішення означає не лише постановку чергової стратегічної мети, а й позиціонування Siegwerk як розробника рішень для паковання, максимально потрібного в умовах розвитку економіки замкненого циклу.

Подробнее...


Kornit Digital представить екологічні рішення на Texprocess 2024

2024-04-22
Друк на тканині

Kornit Digital готує демонстрацію цифрового друку та інтегрованого портфоліо робочих процесів на виставці Texprocess 2024. Центральним елементом експозиції стане система Kornit Presto MAX, яка дає змогу друкувати на будь-якому типі тканини від бавовни та поліестеру до деніму та шкіри.

Подробнее...


Epson переходить на 100% відновлювану електроенергію на всіх підприємствах Epson Group по всьому світу

2024-04-21
Відповідальне майбутнє

Компанія Epson повідомила, що станом на грудень 2023 р. вся електроенергія, яка споживається на підприємствах Epson Group по всьому світу [1], — з відновлюваних джерел. Це робить Epson першою компанією [2] у японській обробній промисловості, яка перейшла на відновлювану електроенергію на всіх своїх підприємствах по всьому світу, включаючи Японію. Epson Group споживає приблизно 876 ГВт-год [3] електроенергії на рік. Залучаючи відновлювані джерела енергії для задоволення цього попиту, Epson очікує скоротити щорічні викиди вуглекислого газу приблизно на 400 000 тонн.

Подробнее...


Epson анонсує новий широкоформатний принтер для професійного друку фотографій, творів образотворчого мистецтва, плакатів і вивісок для приміщень

2024-04-21
Широкоформатний друк

Epson випустила наступника широкоформатного принтера SureColor SC-P20000. SureColor SC-P20500 не лише забезпечує ще більшу продуктивність і якість для фотолабораторій, копіювальних майстерень, але й пропонує поєднання ефективності та якості зображення для виробників високоякісних художніх фотографій, плакатів і вивісок для приміщень. Новий принтер буде представлено на drupa (пав. 5, стенд D20, у Дюссельдорфі з 28 травня по 7 червня 2024 року).

Подробнее...


Agergaard Group на drupa 2024

2024-04-20
Новини поліграфії

Agergaard Group демонструє свій асортимент друкарського обладнання та витратних матеріалів для просування економічно ефективного та безпроблемного процесу друку.

Подробнее...