Підприємства UPM розпочнуть переговори про можливі тимчасові звільнення

2023-11-27
Витратні матеріали

UPM Pulp, UPM Timber, UPM Communication Papers і UPM Biofuels мають намір розпочати переговори про приблизно 2200 можливих тимчасових звільнень. У заяві, оприлюдненій групою в середу (22 листопада), йдеться, що переговори ведуться для підготовки до можливого тимчасового припинення виробництва на фінських підприємствах, «якщо невизначеність у робочому середовищі триватиме».

Подробнее...


Чорнила Dupont Artistri забезпечують високу якість DTF-друку на шкірі

2023-11-21
Витратні матеріали

Технологія цифрового DTF-друку швидко розвивається завдяки своїй універсальності щодо матеріалів, на які можна наносити зображення. DTF бере поліграфічну галузь штурмом, бо дає змогу отримувати високоякісні та довговічні відбитки практично на будь-якій підкладці, вкл. шкіру.

Подробнее...


Metalvac: металізований папір Lecta з високою доданою вартістю

2023-11-10
Витратні матеріали

Metalvac — це асортимент металізованого паперу Lecta, який виготовляється на фабриці Leitza (Наварра, Іспанія). Металізований папір виготовляється за допомогою технології прямої високовакуумної металізації, під час якої 0,08 г/м² алюмінію наноситься на односторонній крейдований папір.

Подробнее...


Стратегічні дії International Paper

2023-10-20
Витратні матеріали

International Paper оголосила про серію заходів для подальшого зміцнення та оптимізації виробничої системи для задоволення потреб клієнтів. Компанія назавжди закриє фабрику з виготовлення тарного картону в Оранжі (штат Техас), і назавжди припинить виробництво на двох целюлозних машинах –№20 у Рігелвуді (Північна Кароліна) та №4 у Пенсаколі (Флорида).

Подробнее...


Екологічність в офсетному друці від Flint Group

2023-10-14
Витратні матеріали

У липні 2023 р. Flint Group припинила використання мінеральної олії як сировини при виробництві фарб для листового офсетного друку. Повідомляється, що вся лінійка тріадних фарб K+E тепер виготовляється виключно з використанням екологічних рецептур.

Подробнее...


Metsä Board збільшує виробництво білого крафтлайнера в Кемі

2023-10-09
Витратні матеріали

Програма розвитку заводу з виробництва білих крафтлайнерів Metsä Board у Кемі була завершена паралельно з будівництвом нового заводу з виробництва біопродуктів Metsä Fiber. Metsä Board і Metsä Fiber є частиною Metsä Group.

Подробнее...


Sappi випускає новий папір для етикеток Parade Label Pro

2023-09-28
Витратні матеріали

WS Sappi розширює свій асортимент новим папером Parade Label Pro WS, стійким до вологи та лугів. Він виготовляється на заводі в Гратхорні (Австрія). Рік тому Sappi оголосила, що інвестує в сучасну технічну інфраструктуру заводу, щоб у майбутньому мати можливість виробляти вологостійкий та лугостійкий етикетковий папір.

Подробнее...


Китайський завод Inkbank нарощує виробництво чорнил

2023-09-26
Витратні матеріали

Китайський виробник чорнил Shenzhen Inkbank Graphic Technology реалізує інвестиційний план на суму $50 млн, нарощуючи виробництво чорнила та закладаючи новий Науково-технологічний парк. Загальна площа нового виробничо-дослідного парку Inkbank становитиме 50 000 м². Річна потужність виробництва чорнил з урахуванням його запуску становитиме 40 000 тонн.

Подробнее...


Cortec Corporation отримала патент на промислову компостовану стретч-плівку

2023-09-22
Витратні матеріали

Cortec Corporation отримала патент США на комерційну компостовану стретч-плівку промислового призначення Eco Wrap. Матеріал відповідає вимогам до умов компостування відповідно до стандартів EN 13242/ASTM В6400 та сертифікований компанією TÜV Austria у 2021 році.

Подробнее...


Kodak оптимізує чорнила та ґрунтовки для струменевих машин

2023-09-20
Витратні матеріали

Kodak розробила оптимізовані чорнила на водній основі та праймери для своїх високошвидкісних технологій безперервного струменевого друку Stream і UltraStream, які, за словами компанії, підвищують переваги обох технологій у всіх застосуваннях.

Подробнее...