Siegwerk створює глобальний підрозділ для розробки функціональних пакувальних покриттів

2024-04-22
Витратні матеріали

Siegwerk повідомила про створення нового глобального бізнес-підрозділу, основним завданням якого стане розробка функціональних покриттів для пакувальної та етикеткової продукції, що повністю переробляються. Як заявили представники корпорації, це рішення означає не лише постановку чергової стратегічної мети, а й позиціонування Siegwerk як розробника рішень для паковання, максимально потрібного в умовах розвитку економіки замкненого циклу.

Подробнее...


DuPont продемонструє силу інновацій на drupa 2024

2024-03-31
Витратні матеріали

DuPont оголосила про те, що представить свої останні інновації брендів Cyrel®, Artistri® і Tyvek® на drupa. DuPont приєднається до виставки, об’єднавши ці три знакові бренди, які є одними з найкращих у своєму класі рішень у сфері друку та паковання.

Подробнее...


INX підкреслить стійкість і співпрацю з клієнтами на drupa 2024

2024-03-28
Витратні матеріали

INX International Ink Co. готується до повернення провідної світової виставки технологій друку та графічної комунікації. INX не лише представить широкий асортимент чорнил, покриттів і рішень для управління кольором, але й продемонструє прихильність екологічному розвитку, інноваційній продукції та партнерству з клієнтами в пав. 3, стенд E83 на Дюссельдорфській виставці.

Подробнее...


Нова серія чорнил Novasens® P670 Prime від Flint Group

2024-03-14
Витратні матеріали

Flint Group випустив Novasens® P670 Prime, високоефективну серію технологічних фарб із низьким запахом і низькою міграцією (LOLM), створених для задоволення потреб листових офсетних пакувальних друкарень у всьому світі. Novasens® P670 Prime забезпечує комплексне рішення для підвищення ефективності та зменшення відходів.

Подробнее...


Mondi розширює потужності різання в Словаччині

2024-03-07
Витратні матеріали

Mondi інвестувала у нову установку для розрізання та перемотування паперу для своєї словацької паперової фабрики в Ружомбероку, щоб збільшити потужність у вузьких рулонах і розширити пропозицію продукції.

Подробнее...


INX представить три унікальні чорнильні рішення Triangle® на Fespa Global Print Expo

2024-02-29
Витратні матеріали

INX Europe планує представити три нові продукти преміум-класу з чорнилами, що отверджуються УФ-випромінюванням, і продемонструвати широкий спектр рішень на стенді № 1-D85 на цьогорічній виставці Fespa Global Print Expo. Подія відбудеться 19-22 березня в конференц-центрі RAI Amsterdam в Нідерландах.

Подробнее...


У IV кв. 2023 р. виробництво тарного картону у США зросло на 12%

2024-02-08
Витратні матеріали

Обсяг виробництва тарного картону в США у 4 кв. 2024 р. зріс у річному вирахуванні на 12%, але за весь 2023 р. знизився на 3%, повідомляє американська Асоціація лісової та паперової промисловості (The American Forest & Paper Association, AF&PA).

Подробнее...


Flint Group надає оновлену інформацію про вплив розвитку подій у Червоному морі

2024-02-07
Витратні матеріали

Flint Group, провідний постачальник чорнил і покриттів для друкарської та пакувальної промисловості, коментує ескалацію впливу, спричиненого затримками доставки через торговельні шляхи на Близькому Сході.

Подробнее...


Sun Chemical виводить на FESPA повний асортимент чернил

2024-02-02
Витратні матеріали

Sun Chemical представляє повний асортимент цифрових черніл для оформлення текстилю в різних сферах застосування: вишивка, реклама, спортивний одяг, мода та домашній текстиль.

Подробнее...


Sappi припиняє виробництво на заводі у Ланакені

2024-01-26
Витратні матеріали

Sappi, один із провідних світових постачальників паперу та матеріалів, виготовлених з відновлюваних ресурсів на основі деревного волокна, підтвердила, що припинила виробництво на фабриці у Ланакені у Бельгії через глобальний економічний спад, депресивні ринки, геополітичну нестабільність і слабке економічне зростання.

Подробнее...