Sappi Europe досягла важливої ​​віхи у своєму шляху сталого розвитку, зменшивши викиди вуглекислого газу в асортименті Galerie на 55%

2024-07-20
Витратні матеріали

Sappi Europe оголошує, що скоротила вуглецевий слід лінійки паперу Galerie на 55%. За прогнозами, він досягне 70% до кінця 2024 року. Ця віха є ключовим кроком вперед на шляху Sappi Europe до сталого розвитку, що вносить значний внесок до цілей декарбонізації, а також до цілей клієнтів.

Подробнее...


Sappi Europe зміцнює портфель, представляючи Algro Volume, однобічний крейдований картон преміум-класу

2024-06-28
Витратні матеріали

Sappi Europe, виробник пакувального, спеціального та поліграфічного паперу, із задоволенням повідомляє про запуск Algro Volume, останнього доповнення до родини картону Sappi Algro. Вироблений на фабриці Sappi Europe в Маастрихті (Нідерланди) Algro Volume — це картон преміум-класу, який ідеально підходить для вимогливого ​​та довговічного паковання та комерційної поліграфії.

Подробнее...


Якість сублімаційних чорнил Artix підтверджено сертифікатом безпеки OEKO-TEX

2024-06-26
Витратні матеріали

Компанія-виробник чорнил Artix повідомляє про те, що її текстильні сублімаційні чорнила успішно пройшли комплексні випробування та отримали міжнародний сертифікат OEKO-TEX Eco-Passport на гігієнічну безпеку та сертифікат Intertek на кольоростійкість і на відсутність у складі особливо небезпечних речовин, що підлягають регулюванню, та зі списку SVHC регламенту REACH, встановленого Євросоюзом, що обмежує виробництво та застосування хімічних речовин. Також чорнила Artix не містять шкідливих речовин і є екологічно чистими та безпечними для здоров’я людини згідно зі звітом швейцарської компанії SGS, яка надає послуги з незалежної експертизи, контролю, випробувань та сертифікації.

Подробнее...


Mimaki Engineering випускає картонні чорнильні картриджі

2024-06-23
Витратні матеріали

Виробник промислових струменевих принтерів, ріжучих плотерів і 3D-принтерів Mimaki Engineering випустила нові картонні чорнильні картриджі. Представники компанії заявили, що інновація замінює традиційні пластикові картриджі на екологічно чисту паперову альтернативу. Вони розроблені для використання в екосольвентних принтерах Mimaki, й компанія заявила, що ці картриджі «зберігають виняткову продуктивність» при значному зниженні впливу на довкілля.

Подробнее...


Mondi інвестує €200 млн у переробку тарного картону

2024-05-27
Витратні матеріали

Компанія Mondi провела церемонію закладення каменю в італійському місті Дуіно: компанія інвестувала €200 млн в завод, придбаний у січні 2023 року. Існуючу папероробну машину заводу переобладнують на машину для переробленого картону. Запуск нової машини очікується в 2025 році.

Подробнее...


Xsys запускає серію флексографічних пластин nyloflex eco

2024-05-26
Витратні матеріали

Компанія Xsys представила дві нові пластини під нещодавно створеним брендом nyloflex eco, використовуючи відновлювану сировину як частину рецептури пластин і пропонуючи до 20% швидшу обробку, що сприяє економії часу та енергії.

Подробнее...


Drytac на drupa 2024

2024-05-25
Витратні матеріали

Drytac, виробник самоклейних матеріалів для ринків широкоформатного друку та вивісок, із задоволенням повідомляє, що кілька провідних компаній використовуватимуть його матеріали як частину живих демонстрацій продуктів на drupa 2024.

Подробнее...


Siegwerk створює глобальний підрозділ для розробки функціональних пакувальних покриттів

2024-04-22
Витратні матеріали

Siegwerk повідомила про створення нового глобального бізнес-підрозділу, основним завданням якого стане розробка функціональних покриттів для пакувальної та етикеткової продукції, що повністю переробляються. Як заявили представники корпорації, це рішення означає не лише постановку чергової стратегічної мети, а й позиціонування Siegwerk як розробника рішень для паковання, максимально потрібного в умовах розвитку економіки замкненого циклу.

Подробнее...


DuPont продемонструє силу інновацій на drupa 2024

2024-03-31
Витратні матеріали

DuPont оголосила про те, що представить свої останні інновації брендів Cyrel®, Artistri® і Tyvek® на drupa. DuPont приєднається до виставки, об’єднавши ці три знакові бренди, які є одними з найкращих у своєму класі рішень у сфері друку та паковання.

Подробнее...


INX підкреслить стійкість і співпрацю з клієнтами на drupa 2024

2024-03-28
Витратні матеріали

INX International Ink Co. готується до повернення провідної світової виставки технологій друку та графічної комунікації. INX не лише представить широкий асортимент чорнил, покриттів і рішень для управління кольором, але й продемонструє прихильність екологічному розвитку, інноваційній продукції та партнерству з клієнтами в пав. 3, стенд E83 на Дюссельдорфській виставці.

Подробнее...