Voith переробляє ПМ на заводі Schumacher Packaging

2024-01-22
Витратні матеріали

Voith і Schumacher Packaging успішно запустили ПМ 2 у Мишкуві (Польща). За винятком кількох існуючих компонентів, уся виробнича лінія модернізована для досягнення найвищих стандартів стійкості та ефективності.

Подробнее...


Landa Digital Printing запускає новий завод з виробництва чорнил у Північній Америці

2024-01-20
Витратні матеріали

Landa Digital Printing оголосила про відкриття чорнильного заводу для забезпечення зростаючої бази клієнтів у Північній Америці. Очікується, що новий завод почне роботу в другій половині 2024 року.

Подробнее...


Sappi продовжує ліквідацію своїх заводів

2024-01-17
Витратні матеріали

Sappi підтвердила закриття фабрики в м. Ланакен (Бельгія), що призведе до скорочення виробництва на понад півмільйона тонн крейдованого паперу для ринку рулонного офсетного друку.

Подробнее...


Nobelus® виходить на європейський ринок

2024-01-16
Витратні матеріали

Після десятиліть безперервного стабільного зростання в Північній Америці Nobelus, провідний дистрибутор термоламінатів, непідтримуваних плівок і систем термоламінування, виходить на європейський ринок послуг друку.

Подробнее...


Sappi виробляє гнучкий пакувальний папір з відновлюваної сировини

2024-01-16
Витратні матеріали

Компанія Sappi представила два нових види гнучкого пакувального паперу, виготовлені з відновлюваної сировини, як альтернативу пакованню на основі викопного палива, що підлягає повторній переробці.

Подробнее...


Крафтовий папір Mondi для пакування піддонів Sentrex

2023-12-18
Витратні матеріали

Mondi представила європейському виробнику паперових пакетів Sentrex нове рішення для пакування палет у папір.

Подробнее...


Альтернатива ПВХ-плівкам від Berry

2023-12-11
Витратні матеріали

Berry Global випустила нову версію поліетиленової харчової плівки Omni® Xtra для застосування в свіжих продуктах, яка є високоефективною альтернативою традиційним харчовим плівкам із полівінілхлориду (ПВХ).

Подробнее...


Збільшення обсягів виробництва тарного картону Metsä

2023-12-06
Витратні матеріали

«Збільшуючи виробничі потужності Husum, ми реагуємо на зростаючий попит на пакувальні матеріали, які підтримують циркулярну економіку», — говорить Міка Йоукіо, генеральний директор Metsä Board. — Перший етап нещодавно завершеної реконструкції целюлозного заводу Husum збільшує виробництво біоенергії та енергоефективність комбінату. Це допомагає ще більше зменшити вуглецевий слід нашої продукції, а також допомагає клієнтам досягти цілей сталого розвитку».

Подробнее...


Lecta представляє нові функціональні матеріали Metalvac

2023-12-06
Витратні матеріали

Lecta розробила новий металізований папір із функціями, спеціально орієнтованими на гнучке пакування. Ці продукти, що підлягають вторинній переробці, створені щоб замінити деякі матеріали, які містять пластик.

Подробнее...


Sappi Europe підвищить ціни

2023-12-04
Витратні матеріали

З січня 2024 р. Sappi Europe збирається підвищити ціни на високоякісний папір на 7-10%. У своїй заяві виробник пакувального та спеціального паперу зазначив, що збільшення зроблено, щоб подолати поточні інфляційні витрати, і потрібне «для підтримки життєздатності бізнесу Sappi», а фактична сума «залежить від продукту та ринкових обставин».

Подробнее...