Європейська прем’єра системи друку на посуді LSINC PeriOne

2023-01-15
Обладнання

На виставці PSI компанія Modico Graphics зробила європейську прем’єру системи друку на циліндричних предметах PeriOne від LSINC. Торік компанія вивела на європейський ринок рішення для кругового друку LSINC Perivallo360m та PeriQ360.

Подробнее...


Mark Andy про популярність гібридних рішень

2022-12-20
Обладнання

Чимало офсетних і флексографічних друкарень, які прагнуть задовольняти потреби клієнтів, вирішили інвестувати в цифрові друкарські машини. Наразі ми спостерігаємо аналогічну тенденцію щодо гібридних рішень.

Подробнее...


Fujifilm анонсувала рулонні струменеві друкарські машини Jet Press на водних чорнилах

2022-12-11
Обладнання

На виставці IGAS підрозділ Fujifilm Business Innovation анонсував розробку двох нових рулонних струменевих друкарських машин Jet Press 1160CF, у яких використовуються пігментні чорнила на водній основі.

Подробнее...


Uteco представила нову широкорулонну флексомашину Onyx GO

2022-11-21
Обладнання

На виставці К 2022, що пройшла наприкінці жовтня в Дюссельдорфі, Uteco представила Onyx GO — нову флексографічну машину з центральним друкарським циліндром (CI) для друку коротких і дуже коротких накладів гнучкого паковання зі швидкістю від 400 м/хв. Onyx GO працює з усіма типами матеріалів для друку, з використанням фарб на водній основі або сольвентних.

Подробнее...


Soma випустила друге покоління бобінорізальних машин

2022-11-19
Обладнання

Це моделі Venus III.2 та Venus III.2-Turret, які є флагманами лінійки Soma. Бобінорізки оснащені сервоприводами і розраховані на роботу з широким спектром матеріалів, вкл. плівки PET, PP, LDPE, HDPE, папір, ламінати та ін.

Подробнее...


Techkon анонсувала оновлену систему вимірювання кольору SpectroVision та спектроденситометр SpectroDens 4

2022-08-14
Обладнання

Автоматичний комплекс вимірювання кольору SpectroVision розроблений для використання у складі флексографічних, гібридних та цифрових друкарських машин Bobst, Domino, Gallus, Mark Andy, MPS, Nilpeter та Omet. У складі системи – спектрофотометр, відеокамера для сканування полотнища, управляючий комп’ютер і два робочі місця з програмним пакетом управління кольором ChromaQA.

Подробнее...


Чжецзянська текстильна фабрика запустила десять текстильних принтерів Homer

2022-07-25
Обладнання

Чжецзянська текстильна фабрика зі щоденним об’ємом друку понад 500 тис. м має виробничі лінії плоского та ротаційного трафаретного друку, а також цех цифрового друку.

Подробнее...



Продукти Fujifilm для сталого споживання

2021-04-26
Обладнання

Під час virtual.drupa (20-23 квітня) під гаслом «Ніколи не зупинятися вірити в друк» Fujifilm продемонструвала власні новаторські рішення для друку, зокрема безпроцесну термальну пластину Superia ZX, яка забезпечує значні вдосконалення у друці (більш швидкий вихід на наклад, покращена стійкість до подряпин) та цифрову друкарську машину Jet Press 750S. 

Подробнее...


Asahi та Esko представили проривне автоматизоване рішення для виготовлення флексоформ на virtual.drupa

2021-04-22
Обладнання

 Asahi Photoproducts та Esko продемонстрували повністю автоматизовану лінію з виготовлення флексоформ CrystalCleanConnect на virtual.drupa.

Подробнее...