Влітку у Львові демонтували майже 600 рекламних вивісок

2023-10-24
Новини в Україні

Впродовж літа 2023 р. у Львові демонтували 165 самовільно встановлених вивісок та 407 рекламних конструкцій. Як зазначили у департаменті містобудування Львівської міської ради, демонтовані вивіски та конструкції були незаконними.

Подробнее...


У Чернігові заборонили мову держави-агресора на вивісках і у зовнішній рекламі

2023-10-24
Новини в Україні

У відповідь на звернення Уповноваженого із захисту державної мови Тараса Кременя начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський повідомив, що в місті заборонено використовувати мову держави-агресора на будь-яких вивісках, інформаційних табличках та зовнішній рекламі, а також вживаються заходи для недопущення порушень мовного Закону.

Подробнее...


У Чернівцях демонтували рекламні конструкції навпроти залізничного вокзалу

2023-10-24
Новини в Україні

10 жовтня старі рекламні конструкції, розташовані навпроти центрального входу залізничного вокзалу у Чернівцях, демонтували. Також розглядається можливість повного очищення вул. Вокзальної від рекламних конструкцій.

Подробнее...


Кохавинська папірня розширилася і збільшила виробництво на 60%

2023-10-22
Новини в Україні

Кохавинська паперова фабрика у селі Гніздичів Жидачівського району на Львівщині розширила свою діяльність. В області запрацював новий виробничо-складський комплекс паперової фабрики, інформує Львівська ОДА. 

Подробнее...


У Луцьку по-новому контролюватимуть розміщення білбордів та іншої реклами

2023-10-22
Новини в Україні

У Луцьку планують затвердити порядок розміщення зовнішньої реклами на території Луцької міської територіальної громади у новій редакції. Відповідне рішення ухвалив виконком Луцькради.

Подробнее...


Київ – навколо реклами

2023-10-22
Новини в Україні

У столиці прибрали незаконні вивіски і рекламу за трьома адресами:

Подробнее...


У Херсоні розроблено довідник щодо розміщення рекламних засобів

2023-10-21
Новини в Україні

Управлінням маркетингу міста і туризму Херсонської міської ради розроблено електронний довідник щодо розміщення рекламних засобів на території Херсонської міської територіальної громади. У ньому оформлювачі можуть знайти всю потрібну інформацію:

Подробнее...



Проєкт UNIDO

2023-09-17
Новини в Україні

В рамках проєкту UNIDO Чесько-Словацький інститут паковання SYBA у співпраці з Клубом пакувальників України створив і запустив сайт з працевлаштування та навчання для українських фахівців із харчових і пакувальних технологій, які через війну перебувають за кордоном України. 

Подробнее...


В Україні запустять єдину базу даних про рекламні ринки інших країн

2023-08-30
Новини в Україні

Всеукраїнська рекламна коаліція та рекламно-комунікаційний холдинг NCG запустять в Україні сайт Foreign Markets Access, спрямований на зміцнення українського ринку реклами та комунікацій через масштабування рекламних бізнесів та вихід на зовнішні ринки.

Подробнее...