"Друкуйте пожертви"

2024-06-10
Цифровий друк

Canon передав некомерційним організаціям значну частину зразків друку, які виготовляв на drupa 2024. До Африки буде відправлено до 10 000 книг, пов’язаних із Цілями сталого розвитку ООН (ЦСР). Африканський відділ SDG Book Club використовуватиме ці книги, щоб заохочувати дітей віком від 6 до 12 років взаємодіяти з принципами ЦСР.

Подробнее...


Kodak отримує лист про наміри щодо 5 машин Kodak Prosper Ultra 520

2024-06-06
Цифровий друк

Kodak оголосила про продаж 5 ЦДМ Kodak Prosper Ultra 520 на drupa 2024 поточному клієнту з напряму офсетного друку впродовж трьох років. Використовуючи всі переваги струменевої технології Kodak Ultrastream і чорнил Kodachrome, машина Kodak Prosper Ultra 520 забезпечує офсетну якість друку зі швидкістю до 152 м/год. Працюючи з максимальною швидкістю та роздільною здатністю друку для всіх підтримуваних щільностей і марок паперу, Kodak Prosper Ultra 520 забезпечує найвищу якість зображення. «Ми раді оголосити, що отримали лист про наміри щодо революційної машини Kodak Prosper Ultra 520. Відкрита для нових технологій ця друкарська компанія одразу отримає вигоду від застосування та якісних переваг нашої інноваційної струменевої машини. Ця машина призначена для користувачів у всіх сегментах ринку комерційного друку і є високоефективним рішенням для високопродуктивного та економічно ефективного друку для широкого спектру додатків», — прокоментував Джим Контіненза, виконавчий директор і головний виконавчий директор Kodak.

Подробнее...


Співпраця Landa з Wirtz Druck посилилася

2024-06-05
Цифровий друк

Landa повідомила про дві важливі віхи в рамках спільної подорожі з MailingLiebe® Wirtz Druck GmbH & Co. KG: У рамках розвитку Landa в Європі на базі Wirtz Druck буде відкрито перший демонстраційний центр Landa в Європі! Демо-центр дозволить задовольнити зростаючий попит майбутніх клієнтів, які хочуть побачити машини Landa в дії. Це ще більше зміцнює діяльність Landa в Європі, де компанія також має фабрику з виробництва витратних матеріалів.

Подробнее...


Landa ухвалює угоду з Cimpress та натякає на майбутні плани

2024-06-02
Цифровий друк

Засновник Cimpress Роберт Кін у перший день drupa 2024 уклав угоду щодо кількох машин Landa, а Бенні Ланда натякнув на майбутню дорожню карту продукту для його технології нанографії.

Подробнее...


Canon і Heidelberg оголошують про глобальну співпрацю в галузі листового струменевого друку

2024-05-28
Цифровий друк

У перший день drupa 2024 вийшло повідомлення, що Canon і Heidelberg оголошують про глобальну співпрацю в галузі листового струменевого друку, зосереджуючись на підтримці комерційних друкарень, які прагнуть створити гібридне офсетне/цифрове виробництво, щоб задовольнити мінливі потреби покупців друку та збільшити їхню здатність виконувати менші тиражі більш різноманітних завдань.

Подробнее...


anytron на drupa 2024 : Any-Jet II тепер можна оновити!

2024-05-17
Цифровий друк

На drupa 2024 компанія представляла останнє доповнення до своєї лінійки, Any-Jet II Plus. Ця розширена версія популярної етикеткової машини розроблена для задоволення потреб клієнтів, що постійно розвиваються, й є комплексним рішенням для швидкого, точного та ефективного виробництва етикеток, особливо для накладів менше 500 штук.

Подробнее...


За кожну секунду участі у drupa Xeikon заплатить €5

2024-05-05
Цифровий друк

Xeikon планує представити на drupa низку продуктивних ЦДМ, вкл. нову струменеву модель PX3300HD для УФ-друку етикеток з високою роздільною здатністю з вбудованою системою декорування, розробленою спільно з німецькою Kurz.

Подробнее...


Fujifilm представить струменевий принтер Jet Press 1160CFG на drupa 2024

2024-04-30
Цифровий друк

Fujifilm почала розробки у царині струменевої технології в 1970-х роках, випустивши в 2011 р. свій перший струменевий принтер Jet Press 720, за яким були інші успішні моделі.

Подробнее...


Fujifilm представить на drupa першу у світі листову ЦДМ ф. B2 із сухим тонером

2024-04-06
Цифровий друк

Fujifilm представить на drupa першу у світі листову цифрову друкарську машину із сухим тонером ф. B2. ЦДМ Revoria Press GC12500 сумісна з папером формату B2XL (750×662 мм), який є найбільшим на ринку цифрових машин B2.

Подробнее...


Kyocera Document Solutions Europe Management представить комплексні можливості на drupa 2024

2024-04-06
Цифровий друк

Kyocera Document Solutions Europe Management B.V. буде представлена на найбільшій міжнародній виставці друку та медіа-індустрії drupa 2024. «Ми дуже раді представити TASKalfa Pro 55000c на drupa 2024, — говорить Такуя Марубаяші, президент Kyocera Document Solutions Europe Management B.V. — Наше абсолютно нове струменеве рішення для листового друку — унівверсальне, стійке, продуктивне та ефективне. Ми запрошуємо відвідувачів відвідати наш стенд на drupa, щоб дізнатися, як Kyocera може бути діловим партнером у виробництві друку».

Подробнее...