Блог пользователя agarkov


Зарегистрован: 2010-12-27

Карма: 21

Активен в категориях: Новини поліграфії, Нові медіа, Маркетинг та менеджмент у поліграфії, Майбутнє поліграфії, Друк на тканині, Цифровий друк

AEON Laser – нове ім’я на ринку якісних газових лазерів в Україні! Сучасне обладнання для сучасних людей! Верстати, які підкорили США!

2023-03-30
Новини поліграфії

Перше питання, яке хочеться поставити, а навіщо ще один лазер – адже їх і так багато представлено на нашому ринку!? На будь-який смак – від найдешевших, зібраних у гаражах з китайських комплектуючих, безлічі ноунеймів, що продаються під різними місцевими брендами, до виготовлених світовими лідерами, з ціною, що в рази перевищує вартість будь-яких китайських пристроїв. 

Подробнее...


The Time is Out of Joint… (пам’яті Олега Федоровича Розума)

2023-03-24
Нові медіа

Текст: Олександр Мельников, д.е.н., професор Приватного закладу вищої освіти «ІТ СТЕП Університет»

Подробнее...


Сьогодні на часі універсальні доступні за ціною ЦДМ – такі як Ricoh ProTM 8300s

2023-03-24
Новини поліграфії

Друкарню SIMEX Print з Одеси засновано 5 травня у 1993 р. під назвою «Друк». З часом, після придбання більш технологічного устаткування та запровадження сучасних технологій друку, компанії вдалося значно розширити спектр робіт, але виготовлення книжок та іншої багатосторінкової продукції лишається ключовим напрямком діяльності й донині.

Подробнее...


Занурюйтесь вчасно

2023-03-24
Новини поліграфії

Інтерактивний друк стає мейнстрімом

Подробнее...



Kornit Digital — колективний позов від приватних інвесторів

2023-02-25
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Вартість акцій Kornit Digital знизилася за рік із $92 до $22 за штуку. Вважаючи таке падіння невиправданим, низка акціонерів компанії вирішила звернутися до суду. 15 лютого 2023 р. колективний позов до компанії Kornit Digital подано до суду Нью-Джерсі (Нью-Йорк) пенсійним фондом округу Дженесі. 17 лютого аналогічний позов надійшов від пенсійного фонду пекарів та перевізників Клівленду.

Подробнее...


Landa Digital Print: підсумки першого десятиліття та нова демонстрація на виробництві

2023-02-18
Майбутнє поліграфії

Торішній ювілей Landa Digital Print пройшов практично непоміченим. Компанія дебютувала під керівництвом засновника Бенні Ланди на drupa 2012 з презентацією струменевої наномашини. Обіцяні інсталяції багато років переносилися, але на початок 2023 р. компанія встановила 30 машин, а роком раніше повідомлялося про 20 інсталяцій.

Подробнее...


Технологія DTF-друку: переваги та вади

2023-02-08
Друк на тканині

Текст: Пилип Купін, директор компанії Media Print Ukraine

Подробнее...


Можливості технології Xerox Beyond CMYK — безмежні

2023-02-08
Цифровий друк

Поліграфічна промисловість перебуває на перепутті. Але... В той самий час, коли ринок «традиційного» друку вийшов на плато — ба більше, за деякими прогнозами, впаде до 2026 р. на 2%, єдиною точкою стабільності та зростання залишається цифровий друк, який (за прогнозами) продемонструє до 2026 р. двозначне зростання.

Подробнее...


Сучасні методи систематизації у друкарні

2023-01-30
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Текст: Валерія Гранкіна, співвласник друкарні «Славена» (Харків)

Подробнее...