RMGT на drupa 2024

2024-03-15
Класичний друк

RYOBI MHI Graphic Technology Ltd. (RMGT) візьме участь у виставці drupa 2024. Під гаслом «Допоможіть своєму потенціалу завдяки технологічному досвіду та постійним інноваціям» демонстрації RMGT зосереджуватимуться на двох основних концепціях: «Підвищення продуктивності для комерційного друку завдяки автономним операціям» та «Подальша автоматизація для друку паковання».

Подробнее...


Esko посилює команду вищого керівництва, призначаючи новим президентом Жоеля Деперне

2024-03-15
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Жоель Деперне був призначений президентом Esko, глобального розробника інтегрованого програмного забезпечення та апаратних рішень, які оцифровують, автоматизують і прискорюють процес виходу на ринок упакованих товарів. Джоель очолить компанію після більш ніж трьох років роботи на посаді технічного директора компанії, періоду, впродовж якого Esko розробила значні інновації й перетворилася на провідного постачальника рішень для пакувальної підготовки.

Подробнее...


Nyala: лідер продажів у Європі впродовж 9 років

2024-03-15
Широкоформатний друк

Планшетний принтер Nyala очолює європейську статистику продажів впродовж останніх дев’яти років. Остання модель від swissQprint також дебютує в цій статистиці: Kudu займає третє місце. За словами виробника swissQprint, планшетний принтер Nyala втілює високоякісний друк, багатофункціональність та ефективність. Саме це поєднання сприяє популярності рішення.

Подробнее...


На FESPA Global Print Expo 2024 Berger Textiles представляє лінійку текстилю з частково перероблених матеріалів EVO.

2024-03-14
Друк на тканині

Berger Textiles, провідний світовий постачальник текстилю для широкоформатного цифрового друку, інтер’єрного декору та одягу, представляє EVO, розширений асортимент текстилю, сертифікованого GRS, який охоплює всі програми Soft Signage як частину ширшого Маніфест сталого розвитку на виставці FESPA Global Print Expo 2024 (Амстердам, 19-22 березня 2024 р.).

Подробнее...


Нова серія чорнил Novasens® P670 Prime від Flint Group

2024-03-14
Витратні матеріали

Flint Group випустив Novasens® P670 Prime, високоефективну серію технологічних фарб із низьким запахом і низькою міграцією (LOLM), створених для задоволення потреб листових офсетних пакувальних друкарень у всьому світі. Novasens® P670 Prime забезпечує комплексне рішення для підвищення ефективності та зменшення відходів.

Подробнее...


Onyx Graphics представляє ONYX 24 і ONYX Sync у регіоні EMEA на FESPA 2024

2024-03-13
Автоматизація

Onyx Graphics, Inc. має намір представити ONYX 24 і довгоочікувану ONYX Sync на FESPA 2024. Версія 24 представляє такі функції, як багатошаровий друк, повна інтеграція з мобільними пристроями та розширена гарантія якості друку. Ці інновації демонструють прихильність компанії та її здатність упроваджувати наступне покоління автоматизованих рішень для друку для операторів друку та компаній у всьому світі.

Подробнее...


HP представила передплату на друк — All-In Plan

2024-03-13
Цифровий друк

Hewlett Packard представила послугу, в рамках якої користувачам доступний друк All-In Plan – це передплата, до якої входить пристрій для друку та можливість друкувати щось, але з обмеженнями.

Подробнее...


Ricoh представляє Henkakuverse на drupa 2024

2024-03-12
Цифровий друк

Відвідувачам стенду Ricoh на виставці drupa запропонують познайомитися з Henkakuverse, віртуальним виробничим середовищем, що демонструє використання передових технологій компанії.

Подробнее...


Німецька компанія глибокого друку — банкрут

2024-03-11
Класичний друк

Європейський ринок глибокого друку отримав ще один удар після того, як німецька компанія Tiefdruck Schwann-Bagel (TSB) подала заяву про банкрутство лише за п’ять місяців після того, як її придбала інша континентальна група. Riccobono Group зі штаб-квартирою у Франції стала найбільшою європейською друкарнею глибокого друку після придбання TSB минулої осені. Угода передбачала скорочення кількості машин для глибокого друку з шести до чотирьох і реструктуризацію, яка призвела до скорочення 78 робочих місць.

Подробнее...


Майбутнє паковання в індустрії моди

2024-03-11
Новини поліграфії

Нове дослідження, проведене компанією Aquapak Polymers Ltd, що спеціалізується на технологіях матеріалів на основі полімерів, за участю 100 керівників у Великій Британії, США та Австралії в листопаді 2023 року, показує, що більшість (83%) вже впровадили екологічне паковання.

Подробнее...