PUMA випускає колаборацію із PlayStation

2024-04-20
Друк на тканині

У флагманських магазинах PUMA та у низки рітейлерів з 18 квітня з’являться футболки, худі, шорти, сумки та кросівки, з принтами у стилістиці PlayStation. PUMA і Sony PlayStation анонсують колаборацію, завдяки якій фанати брендів зможуть купити яскравий одяг для геймерів. У колекції представлений досить широкий продуктовий ряд: від кросівок та сумок до худі, футболок та шортів.

Подробнее...


OnPrintShop оголошує про оновлення для різноманітних сегментів друку на drupa 2024

2024-04-20
Автоматизація

OnPrintShop готується до демонстрації прогресу друку через Інтернет з абсолютно новою версією на drupa 2024.

Подробнее...


WrapFest повертається в Сільверстоун на тлі буму персоналізації транспортних засобів

2024-04-19
Промо-матеріали

WrapFest, спеціальне шоу для транспортних засобів і оздоблення поверхонь, повернеться 3-4 жовтня 2024 року на престижну гоночну трасу Сільверстоун. Виставка, організована FESPA, обіцяє стати центром для зростання, спілкування та інновацій у індустрії паковання та персоналізації.

Подробнее...


Керівництво групи Flint

2024-04-19
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Після успішного завершення реструктуризації боргу Flint Group у вересні минулого року та створення нової ради директорів Стів Драйден повідомив раду про свій намір покинути Flint Group пізніше цього року. Правління зробить подальше оголошення щодо наступника Стіва в належний час. А поки Стів продовжуватиме виконувати обов’язки головного виконавчого директора, реалізовуючи успішну стратегію Flint Group за підтримки Ради директорів та Виконавчого комітету.

Подробнее...


Scodix з новою лінійкою продуктів на drupa 2024

2024-04-19
Постдрукарська обробка

Scodix оголосив, що на drupa 2024 будуть представлені два нові агрегати: Scodix Ultra 2500 SHD і Scodix Ultra 6500 SHD. Окрім технології Scodix SHD (Smart High Definition), на двох нових машинах також дебютують Scodix MLE (Multi-layer Enhancement) і Scodix AI, автоматизований інструмент для створення прикрас.

Подробнее...


Bobst і Huhtamaki: партнерство піонерів, яке просуває прогрес в екологічному пакованні

2024-04-19
Виробництво етикетки та паковання

Іноді в бізнесі партнерство формується, коли цінності, місії та навички двох компаній ідеально узгоджуються та забезпечують реальний прогрес. Такий випадок з компаніями Bobst і Huhtamaki, які об’єднали зусилля, щоб зробити революцію в екологічному пакованні.

Подробнее...


Metsä Board придбала найбільшу та найсучаснішу в Європі машину для складання коробок

2024-04-18
Інсталяції

«Завдяки інвестиціям у виробництво складаних картонних коробок у Хусумі (Швеція) Metsä Board має добрі можливості для задоволення зростаючого попиту на пакувальні матеріали на основі волокон», — говорить Міка Йоукіо, генеральний директор Metsä Board. — Ми прагнемо підтримувати наших клієнтів високоякісними та ресурсозберігаючими рішеннями, які допомагають замінити викопні матеріали та підтримують циркулярну економіку».

Подробнее...


Duplo випускає свій перший планшетний висікальний прес

2024-04-18
Postpress

Duplo вийшла на ринок цифрового паковання, випустивши перший автоматичний висікальний прес ф. B2 — DSM-1000. Новинка здатна автоматично вирізати фігурні форми, бігувати, перфорувати та вирізати по колу, одночасно відокремлюючи та видаляючи відходи.

Подробнее...


Re S.p.A. святкує 50-річчя інновацій у drupa

2024-04-18
Технологія

Re S.p.A. візьме участь у drupa. Після восьми років очікування цьогорічна подія набуває особливого значення для Re S.p.A., яка відзначає цього року 50-річчя. За цей час Re S.p.A.  розвинулася від невеликого підвалу в Мілані до добре відомої транснаціональної компанії.

Подробнее...


Флексодрук з якістю 188 lpi тепер можливий і в гофроіндустрії

2024-04-18
Технологія

Представники фінського виробника гофрокартонної продукції компанії Adara Pakkaus повідомили про успішне виконання накладу паковання з виходом за межі звичних показників якості флексографічної технології. Підсумком проведеної роботи став друк із робочою лініатурою 188 lpi.

Подробнее...