Esko та X-Rite представляють комплексну інспекційну систему на базі AVT

2023-03-14
Автоматизація

Компанії Esko & X-Rite Pantone демонструють комплексні рішення для вимірювання кольору, а також систему контролю друку AVT Apollo Turbo HD на виставці ICE Europe. «Оскільки точність і збереження кольору є ключовими факторами для брендів, здатність забезпечити точний колір незалежно від довжини накладу або типу підложки має перше значення для сучасних виробників етикеток і паковання, — говорить Гай Йогев з Esko. — Точна відповідність кольору є основною вимогою покупців паковання, тому конвертери потребують інструментів, які роблять це можливим».

Подробнее...


Koenig & Bauer представив повністю автоматичну систему логістики та заміни форм

2023-01-25
Автоматизація

Koenig & Bauer оснащує листові офсетні друкарські машини Rapida повністю автоматичною системою логістики пластин. Особливо популярна ця можливість в провайдерів послуг Web-to-Print і, зокрема, друкарні Flyeralarm, де вже використовується така система.

Подробнее...


Enfocus випустив оновлення Fall 2022 для платформи Switch

2022-12-10
Автоматизація

Компанія Enfocus випустила оновлення Fall 2022 для платформи автоматизації Switch. Основним із нових покращень у Switch 2022 Fall є функція Rush Jobs. Тепер користувачі можуть змінити пріоритет завдання на панелі управління Job Boards, встановивши йому найвищий пріоритет у всьому потоці Switch.

Подробнее...


Hybrid Software придбав Quadraxis Technology

2022-12-04
Автоматизація

Після того, як розробник Quadraxis перейшов під управління керуючої компанії, Hybrid Software придбала інтелектуальну власність компанії у ліквідаторів, вкл. вихідний код ПЗ та торговельні марки.

Подробнее...


Enfocus випускає PitStop Library Container

2022-12-01
Автоматизація

Enfocus Software випустила PitStop Library Container, Docker-образ інструментів для обробки PDF, який робить технологію легко доступною з будь-якого місця за протоколом REST API.

Подробнее...


Рішення для калібрування друкарських процесів

2022-11-27
Автоматизація

System Brunner AG (Локарно) представила ПЗ Equalizer для спрощення калібрування процесу друку з використанням Інтернету. Рішення виконує калібрування процесів без залучення фахівців, силами співробітників друкарень. Програмне рішення, запропоноване System Brunner, засноване на Інтернет-технологіях, використовує різні алгоритми калібрування для різних друкарських машин.

Подробнее...


Aquario доповнює інструменти текстильного дизайнера

2022-11-22
Автоматизація

Лекала, створені дизайнерами, більше не є одноразовими, і у світі цифрових технологій їхня кінцева форма, матеріал і гнучкість мають першорядне значення. Те, що раніше було суто візуальним, тепер має стати адаптивним. ПЗ Aquario Textile Designer, що випускається як доповнення для графічних пакетів Adobe, пропонує повний набір професійних інструментів для дизайну одягу та текстилю, за допомогою яких можна довести до досконалості процес створення та виробництва текстильного малюнка або виробу.

Подробнее...


ePac анонсувала глобальну хмарну платформу ePacONE для замовлення гнучкого паковання

2022-11-20
Автоматизація

ePac Flexible Packaging анонсувала ePacONE (One Network Everywhere) — першу у світі глобальну інтегровану мережу виробництв, що випускають гнучке паковання. Заснована в 2016 р. ePac Flexible Packaging спеціалізується на виробництві гнучкого паковання виключно цифровим способом на обладнанні HP Indigo.

Подробнее...


Онлайн-конфігуратор для Digital Master

2022-11-06
Автоматизація

Bobst розробила онлайн-конфігуратор, що дає змогу клієнтам сформувати та візуалізувати у 3D точну конфігурацію гібридного друкарсько-оздоблювального комплексу Digital Master. Новий інструмент доступний як для комп’ютерів, так і для мобільних пристроїв. Серія Digital Master випущена у квітні 2022 р. У новій родині гібридних рішень «все в одному», доступних при ширині друку 340 та 510 мм, поєднано цифрові та аналогові способи друку в одній друкарській лінії.

Подробнее...


Memjet обрав Xitron розробником цифрового фронтенду

2022-10-18
Автоматизація

Xitron, дочірня компанія Hybrid Software і розробник Navigator RIP на базі Harlequin та продуктів управління робочими процесами для комерційного, флексографічного, трафаретного, цифрового та високошвидкісного струменевого друку, була обрана як єдиний розробник Digital Front End (DFE) для нових рішень Memjet.

Подробнее...