MBO удосконалює CoBo-Stack

2023-05-20
Автоматизація

Компанія MBO повідомила про модернізацію пристрою CoBo-Stack, колаборативного робота, здатного укладати штабелі продукції на палети. За 30 місяців, що пройшли від початку виробництва робота Cobo-Stack, компанія зробила його інсталяції на більш ніж 150 підприємствах.

Подробнее...


Heidelberg інсталювала 50 машину CutStar Generation 4

2023-05-18
Автоматизація

Heidelberg представила першу листорізальну машину CutStar на drupa 2000 і відтоді постійно вдосконалює її, адаптуючи до зростаючих вимог ринку щодо автоматизації, інтеграції та продуктивності.

Подробнее...


Datacolor представить рішення з управління кольором у текстильній галузі на ITMA

2023-05-14
Автоматизація

Компанія Datacolor представить технологічні рішення на виставці ITMA 2023.

Подробнее...


Bobst купує контрольний пакет акцій Dücker Robotics

2023-05-09
Автоматизація

Bobst Group придбала 70% акцій італійської компанії Dücker Robotics, що спеціалізується на роботизованих рішеннях для завантаження та укладання гофрокартону. Стратегічний договір є частиною планів Bobst щодо бачення майбутнього пакувальної галузі: єдина лінія, що об’єднує всі виробничі етапи, і ще більша автоматизація.

Подробнее...


ПЗ OneVision на FESPA

2023-05-07
Автоматизація

На FESPA Global Print Expo виробник ПЗ OneVision продемонструє широкий спектр варіантів використання широкоформатного друку. Серед іншого будуть представлені проєкти з автоматизації з сегментів зовнішньої реклами, оклеювання транспортних засобів, інтер’єру, фототоварів і наліпок.

Подробнее...


Impact дозволить проєктувати паковання за правилами

2023-05-03
Автоматизація

Arden Software представить на конференції APPC черговий випуск ПЗ Impact, що включає новий інструмент проєктування.

Подробнее...


Новий «квантовий стрибок» у системі управління кольором

2023-04-18
Автоматизація

Його зробить пакет GMG OpenColor 3.0, в основі якого — принципово нова версія ядра управління кольором Spectral MX, що заробила безліч престижних нагород. Хоча друк CMYK – основа будь-якої растрової роботи, сучасна друкарська індустрія дедалі частіше потребує використання більшої кількості фарб, що беруть участь у кольороподілі. Особливо на це вплинув вихід на сцену шести та семифарбового цифрового друку.

Подробнее...


Fujifilm анонсувала нову систему цифрового робочого процесу XMF PressReady

2023-04-15
Автоматизація

Fujifilm представляє XMF PressReady, щоб додати своїм пропозиціям більшу універсальність і автоматизацію процесів.

Подробнее...


Onyx Graphics представить новинку на ISA Sign Expo

2023-04-11
Автоматизація

На ISA Sign Expo (12–14 квітня в Лас-Вегасі) Onyx Graphics представить нову версію ПЗ ONYX для резервного копіювання, відновлення та управління завданнями на друк, для всього спектру рішень компанії, вкл. ПЗ ONYX Thrive, ONYX Go, ONYX PosterShop та ONYX RIPcenter.

Подробнее...


Esko та X-Rite представляють комплексну інспекційну систему на базі AVT

2023-03-14
Автоматизація

Компанії Esko & X-Rite Pantone демонструють комплексні рішення для вимірювання кольору, а також систему контролю друку AVT Apollo Turbo HD на виставці ICE Europe. «Оскільки точність і збереження кольору є ключовими факторами для брендів, здатність забезпечити точний колір незалежно від довжини накладу або типу підложки має перше значення для сучасних виробників етикеток і паковання, — говорить Гай Йогев з Esko. — Точна відповідність кольору є основною вимогою покупців паковання, тому конвертери потребують інструментів, які роблять це можливим».

Подробнее...