Блог пользователя kudina_dariia


Зарегистрован: 2022-01-24

Карма: 0

Активен в категориях: Різне, Обладнання, Маркетинг та менеджмент у поліграфії, Витратні матеріали

Погрози редакціям та тиск на журналістів: повномасштабне вторгнення росії на Донбас

2022-04-22
Різне

Від початку повномасштабного російського вторгнення 24 лютого більшість медіа у Луганської області або припинили, або призупинили роботу.

Подробнее...


Чимало людей готові говорити про політику

2022-04-22
Різне

Пара досвідчених інфлюенсерів розмірковує про Україну, засуджує автократичних лідерів, відмежовує політичні промови від людських цінностей і закликає зосередитися на друкарнях, які страждають у всьому світі. Ерік Весселс та Кері Шербурн, президент і редакторка WhatTheyThink відповідно, коментують поточну соціальну та економічну ситуацію в Україні, розповідають про свій обов’язок розповідати про все, що відбувається, роблять акцент на демократичних цінностях та представляють різні форми допомоги з боку гравців на ринку друку. WhatTheyThink також повідомляє про підтримку Print Against War.

Подробнее...


Відбулася Регіональна видавнича конференція країн Кавказу та Чорноморського басейну

2022-04-14
Різне

У період з 11 по 12 квітня у Тбілісі в рамках проєкту «Тбілісі — світова столиця книги» відбулася Регіональна видавнича конференція країн Кавказу та Чорноморського басейну. Організатором виступила Асоціація видавців і книготорговців Грузії.

Подробнее...


TVA-TEX продає техніку, у якій впевнена

2022-04-11
Обладнання

Фахівці компанії TVA-TEX, відносно нового гравця на ринку постачання широкоформатного сублімаційного, екосольвентного, УФ-обладнання, DTF-устаткування, термопресів, рекламних конструкцій та витратних матеріалів для друку, на наше прохання, відповіли на декілька запитань редакції Print+.

Подробнее...


Сучасні засоби нанесення зображення на готові текстильні вироби

2022-04-11
Різне

Більшість сучасних текстильних виробництв, орієнтованих на виготовлення одягу у сфері Fashion або корпоративному сегменті й, тим більше, в сувенірній галузі, уже давно дійшли розуміння: без власних поліграфічних виробництв витримати конкуренцію на ринку неможливо.

Подробнее...


«Поліграф Поліграфич» сповнений рішучості розвиватися в перспективних сегментах УФ-друку та DTF-друку, де бере швидкістю та якістю

2022-04-10
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Запорізька компанія «Поліграф Поліграфич» працює на ринку рекламно-поліграфічних послуг понад десять років. За цей час звичайний копі-шоп, що надавав послуги студентам з копіювання та роздруковування, перетворився на багатопрофільну рекламно-виробничу компанію, що спеціалізується на оперативній поліграфії, широкоформатному сольвентному друці, зовнішній рекламі, надає послуги УФ-друку, сублімації, виготовлення рекламно-сувенірної продукції, а останнім часом інвестувала кошти у відносно новий для ринку напрямок DTF-друку. Про переваги напрямків УФ-друку та DTF-друку на тканині та інших матеріалах у контексті ринку та розвитку компанії «Поліграф Поліграфич», зокрема, нам розповів власник підприємства В’ячеслав Пугач.

Подробнее...


Чому Konica Minolta AccurioPress C7090/AccurioPress C7100 створюють поштовх для розвитку друкарського ринку?

2022-02-22
Обладнання

При створенні ЦДМ оновленої серії Konica Minolta AccurioPress C7090/AccurioPress C7100, що прийшли на зміну популярним в Україні Konica Minolta AccurioPress C6085/AccurioPress C6100, розробники прагнули створити більш прості та «розумні» друкарські машини, які допоможуть власникам побудувати прибутковий бізнес або ефективно розширити межі існуючого.

Подробнее...


Ricoh Pro™ С5300S – «малюк», що вирішує питання

2022-02-22
Обладнання

За влучним висловом одного з продавців  цього  обладнання, лайтові Ricoh Pro™ С5300S – це вже майже пиріжки, а точніше закуска  перед  основним  блюдом (натяк на те, що ця невеличка ЦДМ дає змогу вповні відчути переваги інноваційних технологій Ricoh та в перспективі створити передумови для подальшого масштабування бізнесу з використанням обладнання японського виробника) Завдяки  яким  критеріям  ці невибагливі «робочі конячки» припали до серця багатьом користувачам в Україні, а їхня інстальована база невпинно збільшується?

Подробнее...


Поліграфкомбінат «Україна» замовив матеріали на 32 мільйони гривень

2022-02-18
Витратні матеріали

10 лютого «Поліграфічний комбінат “Україна” з виготовлення цінних паперів» закупив витратні матеріали для друку документів у компанії Covesto International SA (Швейцарія) на 989 тис євро, що дорівнює 31,66 млн грн. Про це повідомляє ProZorro.

Подробнее...


Програма «єПідтримка» збільшила втричі український книжковий ринок

2022-02-14
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Засновник і власник видавництва «Фоліо» Олександр Красовицький повідомив про те, що сьогодні книжковий ринок виріс утричі порівняно з 2020 р., під час якого продаж книжок упав на 35-40%. Наприкінці 2021 і на початку 2022 рр. ситуація покращилася. Це явище він пов’язує з упровадженням владою України програми «єПідтримка».

Подробнее...