Блог пользователя kudina_dariia


Зарегистрован: 2022-01-24

Карма: 0

Активен в категориях: Маркетинг та менеджмент у поліграфії, Широкоформатний друк, Різне

Друкарська галузь України поступово адаптується до воєнних дій

2022-06-22
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Разом із нашим стабільним партнером, спеціалізованим сервісом http://dm.sociometer.biz, у період з 3 по 16 травня редакція Print+ провела нове опитування – «Поліграфічна галузь України. Настрої та тренди». Для проведення опитування використовувалися спеціалізовані SMM-ресурси Соціальної мережі поліграфістів: група «Поліграфія України» та сторінка Соціальна мережа поліграфістів на Facebook, група «Друкуймо разом» у Telegram.

Подробнее...


Новий день, нові виклики: Три фактори, які сприяють розвитку великого формату та індустрії вивісок

2022-06-22
Широкоформатний друк

У виданні WhatTheyTh!nk.com розміщено матеріал Джоан Гор, де вона розмірковує про зміну парадигми розвитку індустрії широкоформатного друку Північної Америки за умов постковідної реальності. Дійсно, певні активності широкого формату природно сходять нанівець, натомість повертаються більш звичні застосування та з’являються нові.

Подробнее...


Варіанти залучати та зберігати працівників у поліграфії

2022-06-14
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Альянс Printing Industries Alliance опублікував нову доповідь «Набір, утримання та шляхи працевлаштування в поліграфічній промисловості» (квітень 2022 р.), в якій розглядаються реалії найму у поліграфічній галузі та практичні рішення для залучення співробітників. Хайді Толлівер-Вокер на сайті WhatTheyThink робить декілька висновків із цього звіту.

Подробнее...


Print Against War: ініціатива, покликана допомогти українській поліграфії

2022-06-06
Різне

Із початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну минуло вже три місяці. Під час війни постраждало безліч виробництв. Поліграфічна галузь — не виключення. Ті підприємства та компанії, які розміщувалися на сході України та не лише, втратили можливість займатися улюбленою справою через агресію росії.

Подробнее...


Я належу до цивілізованого світу й рішуче відкидаю ідею війни

2022-05-18
Різне

Виробник різальних верстатів висловлює свою підтримку Україні та закликає бути сильними, аж поки не засяє світло в кінці тунелю.

Подробнее...


Тримаємо руку на пульсі ринку

2022-05-17
Різне

Інноваційний інструмент SocioMeter до ваших послуг

Подробнее...


Smithers: світовий ринок цифрового друку до 2032 г. сягне $230,5 млрд

2022-05-17
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

За прогнозами Smithers, частка цифрового друку в обсязі продажу всієї друкованої продукції (вкл. паковання) за 10 років може досягти 25% і скласти $230,5 млрд.

Подробнее...


Щодня ми чуємо і бачимо новини, які суперечать нашим основним цінностям

2022-05-12
Різне

Голова Tecnau зазначає, що події в Україні суперечать цінностям, які кожен з батьків має передати дитині, щоб та стала дорослою.

Подробнее...


Сподіваюся, що конфлікт незабаром скінчиться, і можна буде розпочати відновлення

2022-05-10
Різне

Відомий інженер із друку та спеціаліст із продажів зазначає, що ентузіазм і стійкість є притаманними рисами друкарів — людей, які вміють встати після кожного падіння.

Подробнее...


Там, де ми зазвичай об’єднуємо світових гравців із поліграфічної індустрії, зараз надаємо прихисток людям

2022-04-28
Різне

Лідерка drupa ділиться конкретним планом підтримки та підкреслює те, що ця трагедія суперечить цінностям виставки та нашої галузі.

Подробнее...