Сабіна Гельдерманн, директорка drupa, висловлює солідарність із народом України та пояснює, що Messe Düsseldorf завдяки зусиллям волонтерів і співробітників наразі приймає 1500 українських біженців у залі №6.

«Там, де ми зазвичай об’єднуємо світових гравців із поліграфічної індустрії, ми надаємо прихисток людям, які шукають, де сховатися від насильства та руйнувань.

Трагічна ситуація в Україні суперечить цінностям Messe Düsseldorf і drupa, які виступають за інтернаціональність, вільний обмін ідеями, співпрацю та формування позитивного майбутнього.

Для нас у Messe Düsseldorf дуже важливо проявити солідарність із народом України. Завдяки нашому ярмарковому майданчику та інфраструктурі ми наразі підтримуємо та приймаємо 1500 людей у залі №6.

Для нас важливо допомагати та підтримувати. І ми були вельми вдячні, коли побачили таку велику солідарність і готовність волонтерів і колег з Messe Düsseldorf постійно покращувати цю ситуацію. Для більшої довіри, впевненості та миру в найближчому майбутньому».