Ніко Валіані, генеральний директор сімейного італійського підприємства цифрового різання, висловлює співчуття численним українським друзям, ринку друку та всьому населенню України.

«Я вже кілька років займаюся виготовленням різальних машин Valiani для друкованої упаковки, і, як ви знаєте, Valiani є частиною спільноти візуальних комунікацій і пакувальної індустрії.

Ця неприємна ситуація дедалі дужче ускладнює наш бізнес у Європі. Та крім бізнесу, як батько, як чоловік і як людина, я належу до цивілізованого світу. Я рішуче відкидаю ідею війни та цього несподіваного конфлікту в Україні.

Я ставлю себе на місце своїх друзів і колег та плекаю надію зустрітися з усіма своїми українськими друзями на прийдешніх заходах, присвячених друку та упаковці.

Я не можу прийняти ідею війни в ХХІ сторіччі. Українці дійсно фантастичні люди. Я був в Україні не раз. Маю там багато друзів і висловлюю теплу прихильність усім їм і всій Україні.

Я поруч з усіма вами в ці важкі часи й бажаю, щоб цей конфлікт якнайшвидше закінчився. Як компанія Valiani ми вирішили зібрати допомогу та їжу для української громади. Це дрібниця, але ми не хочемо стояти осторонь. Навпаки, ми хочемо зробити все можливе, щоб допомогти нашим друзям з України.

Україна є частиною Європи, як і Італія. Усі ми маємо спільну долю. Ми на 100% проти конфлікту і тому пишаємося, що є частиною спільноти Print Against War. Я поруч із вами, і, будь ласка, будьте сильними. Світло вже поруч. Щиро обіймаю всіх вас і сподіваюся скоро зустрітися. Чао».