Darui показала лазерну та механічну висічку етикеток на Labelexpo Europe

2023-09-16
Postpress

Китайська Ningbo Darui Automation Equipment Co. (Darui) представила на Labelexpo Europe нове покоління машин для лазерного висікання етикеток з варіантами обробки як з рулону на рулон, так і з рулону на лист.

Подробнее...


Morgana анонсувала дві новинки

2023-09-16
Postpress

Morgana/Intec, що входить до холдингу Plockmatic, продемонструє на виставці The Print Show, яка пройде в Бірмінгемі (Великобританія) з 19 по 21 вересня, новий швидкісний цифровий пристрій для автоматичного різання та бігування листів ColorCut SC 6500 з автоподатчиком, а також планшетний ріжучий плотер FB1180-T для різання аркушів великого формату.

Подробнее...


Рішення Brotech для обробки етикетки на Labelexpo 2023

2023-09-15
Postpress

Разом з іншими своїми популярними системами китайський виробник обладнання Brotech демонструє на виставці Labelexpo Europe 2023 нову версію лінії SDF Plus для обробки етикеткової продукції.

Подробнее...


Компанія Brotech представить системи обробки етикеток на Labelexpo

2023-08-17
Postpress

На Labelexpo Brotech представить рішення для обробки, фінішної обробки та гібридних цифрових та фінішних рішень для виробництва етикеток та гнучкого паковання. Машини Brotech використовуються для обробки широкого спектру продуктів: самоклейні етикетки, вплавлювані етикетки, термозбіжні рукави, етикетки для різання та укладання, квитки, бирки, етикетки для буклетів та гнучке паковання.

Подробнее...


Bobst розробила безсольвентний ламінатор для виробництва «цифрового» гнучкого паковання

2023-08-13
Postpress

Швейцарська компанія Bobst розробила компактний безсольвентний ламінатор Nova MW, призначений на виробництва мало- і середньотиражного гнучкого паковання, видрукуваного на рулонних цифрових машинах, що набирають популярність. Ламінатор Nova MW може працювати з рулонними матеріалами завш. від 400 до 830 мм — алюмінієвою фольгою, металізованими плівками і тонкими матеріалами.

Подробнее...


Поповнення в лінійці ріжучих плотерів SinaJet DF-MT

2023-07-27
Postpress

Китайська SinaJet повідомила про початок виробництва нової моделі в лінійці компактних ріжучих планшетних плотерів з автоматичною подачею листового та рулонного матеріалів – DF1216-MT. Розмір робочого поля новинки – 1200х1600 мм, а макс. товщина матеріалів – 20 мм. Швидкість переміщення робочої каретки – 1000 мм/сек.

Подробнее...


Bar Graphic Machinery представить два рішення для фінішної обробки наступного покоління на Labelexpo Europe 2023

2023-07-26
Postpress

Разом із широким портфоліо рішень для сучасної індустрії етикеток і вузько рулонного друку команда Bar Graphic Machinery (BGM) на виставці Labelexpo Europe: свій BGM Elite Digiflex 330 із напівротаційною друкарською станцією, системою швидкої заміни фарби та блоком трафаретного друку, а також новий BGM Elite Dieflex E.

Подробнее...


Zünd представляє Q-Line з BHS180

2023-07-24
Postpress

Zünd розширює портфоліо за рахунок системного рішення для промислового виробництва палет на палету. Нова лінія Q-Line із системою обробки картону BHS180 та системою Undercam в першу чергу характеризується інтелектуальним управлінням та високим ступенем автоматизації. За заявою виробника, Q-Line з BHS180 спеціально адаптована до вимог високоавтоматизованого промислового оздоблення друкованого листового матеріалу для великоформатного паковання.

Подробнее...


Polar на LabelExpo в Брюсселі (11-14 вересня 2023 р.) представить найшвидшe, з доступних наразі на ринку висікальну машину

2023-07-22
Postpress

Polar на LabelExpo в Брюсселі (11-14 вересня 2023 р.) представить найшвидший, з доступних наразі на ринку висікачів із протитиском: Polar LabelSystem DCC-12 призначений для високоавтоматизованого поточного виробництва пакетних вирізаних етикеток із пластичних матеріалів, що стискаються, наприклад плівок OPP для формування. Нова та перспективна система промислового управління дає змогу збільшити продуктивність на 25%, дозволяючи DCC-12 досягти продуктивності 10 циклів на хвилину. Це чудовий результат при мінімальних потребах у робочій силі.

Подробнее...


Twin Box Slitter святкує 30 років

2023-06-19
Postpress

BW Papersystems встановила машину для різання подвійних коробів у провідній інтегрованій компанії Східної Європи. Пристрій, який було встановлено на початку січня, працює разом із наявним флексографічним склеювачем, що дає змогу замовнику значно підвищити продуктивність машини.

Подробнее...