RMGT на drupa 2024

2024-03-15
Класичний друк

RYOBI MHI Graphic Technology Ltd. (RMGT) візьме участь у виставці drupa 2024. Під гаслом «Допоможіть своєму потенціалу завдяки технологічному досвіду та постійним інноваціям» демонстрації RMGT зосереджуватимуться на двох основних концепціях: «Підвищення продуктивності для комерційного друку завдяки автономним операціям» та «Подальша автоматизація для друку паковання».

Подробнее...


Німецька компанія глибокого друку — банкрут

2024-03-11
Класичний друк

Європейський ринок глибокого друку отримав ще один удар після того, як німецька компанія Tiefdruck Schwann-Bagel (TSB) подала заяву про банкрутство лише за п’ять місяців після того, як її придбала інша континентальна група. Riccobono Group зі штаб-квартирою у Франції стала найбільшою європейською друкарнею глибокого друку після придбання TSB минулої осені. Угода передбачала скорочення кількості машин для глибокого друку з шести до чотирьох і реструктуризацію, яка призвела до скорочення 78 робочих місць.

Подробнее...


Французька група займає перше місце в Європі за потужностями глибокого друку

2023-10-09
Класичний друк

Придбання є найбільш значним розширенням Riccobono Group за межами Франції.

Подробнее...


Koenig & Bauer представляє XD Pro CI Flexo Press

2023-10-07
Класичний друк

Поєднуючи майже 50-річний досвід ринку флексодруку в Італії та всесвітньо відомі інженерні розробки з Німеччини, Koenig & Bauer офіційно представила флексографічну машину наступного покоління XD Pro CI, яка виводить надійність, узгодженість процесу та ефективність на новий рівень.

Подробнее...


День відкритих дверей пройде у штаб-квартирі Manroland Sheetfed

2023-08-23
Класичний друк

Manroland Sheetfed проведе день відкритих дверей «Екологія у високопродуктивному друці паковання» 27 та 28 вересня у своєму Центрі технологій друку компанії у м. Оффенбах на Майні (Німеччина).

Подробнее...


В Австрії припинено випуск найстарішої у світі газети Wiener Zeitung

2023-08-02
Класичний друк

Віденська газетна друкарня Herold Druck und Verlag припинить діяльність наприкінці 2023 року.

Подробнее...


Komori удосконалює рулонну System G38

2023-06-28
Класичний друк

Komori оголосила про доступність нової рулонної офсетної друкарської машини System G38, високопродуктивного рішення для виготовлення журналів, каталогів і книг. System G38 має вражаючу швидкість 30 000 арк./год. та оснащена фірмовою системою H-UV затвердіння Komori.

Подробнее...


Додаткові можливості для Calumet Carton

2023-05-19
Класичний друк

Джина Інвуд, віце-президент Calumet і представник п’ятого покоління сімейного бізнесу; Джон Інвуд, генеральний директор Calumet і представник четвертого покоління сімейного бізнесу поруч з восьмиколірною друкарською машиною Koenig & Bauer Rapida 145 із додатковими лакувальними модулями

Подробнее...


Heidelberg розвиває напрям "Обладнання як послуга"

2023-05-09
Класичний друк

Heidelberg активно просуває на німецькому ринку цифрову бізнес-модель «Обладнання як послуга» (EaaS) у рамках стратегічного партнерства з Munich Re Group. У фокусі уваги – ціна за надрукований лист.

Подробнее...


House of Printing інвестує в майбутнє, купуючи восьмиколірну Komori GL37P зі світлодіодною сушаркою Komori LED-UV

2023-03-15
Класичний друк

House of Printing, комерційна друкарня зі штату Меріленд (США), яка обслуговує компанії середньоатлантичного регіону, придбала восьмикольорову Komori Lithrone (GL837P advance), формату 640x940 мм, зі світлодіодною сушаркою Komori LED-UV.

Подробнее...