Блог пользователя Valia_V


Зарегистрован: 2016-07-16

Карма: 1

Активен в категориях: Цифровий друк, Нові медіа, Контакты, Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Удаленная работа,  резервирование активов и глубокая персонализация дают цифровым типографиям уникальные возможности для развития

2021-01-22
Цифровий друк

Итоги 2020 года, по просьбе нашего журнала, подводит Евгений Шиляев, директор по продаже решений для продуктивной и индустриальной печати Konica Minolta Ukraine. В нашей беседе мы традиционно коснулись вопроса количества инсталляций продуктивных систем печати на рынке Украины. Также Евгений рассказал, как Konica Minolta Ukraine боролась с вызовами необычного 2020 г., и что в целом изменилось на рынке.

Подробнее...


ЦПМ Xerox® Versant 180 Press – инструмент масштабирования бизнеса Копировального центра Scan+

2021-01-20
Цифровий друк

До недавнего времени харьковский Копировальный центр Scan+ ничем особо не отличался от коллег со схожим профилем деятельности. Но после инсталляции высокопроизводительной и безотказной ЦПМ Xerox® Versant 180 Press многое изменилось: компания дополнила спектр услуг печатью средних тиражей многостраничной продукции, нарастила круг клиентов и задумывается о масштабировании бизнеса, дальнейшем развитии в нише оказания услуг качественной оперативной полиграфии, внедрении средств автоматизации.

Подробнее...


Дитячий форум-Фестиваль "Книгоманія" цьогоріч скасовано

2020-07-28
Нові медіа

 Дитячий форум-Фестиваль «Книгоманія» в 2020 році не відбудеться, про що повідомляє офіційна facebook-сторінка "Форуму Видавців". 

Подробнее...


Третя AccurioLabel в Україні друкуватиме етикетки для крафтових виробників західного регіону

2020-07-27
Цифровий друк

Ріббон Юа відреагувала на зростаючий попит на друк етикетки короткими накладами та стала власником третьої AccurioLabel в Україні. AccurioLabel 230 друкуватиме наліпки на замовлення крафтових виробників західного регіону.

Подробнее...


27 Львівський міжнародний BookForum представляє офіційну айдентику та постер фестивалю

2020-07-21
Нові медіа

«Загальна стилістика цьогорічного BookForum — це максимальна відкритість, комунікабельність та диджитальність. Замість звичних офлайн-івентів спостерігатимемо за фестивалем вдома, за допомогою гаджетів, що ми й намагалися втілити в оновленій айдентиці.

Подробнее...


XXIV міжнародний книжковий фестиваль «Зелена хвиля»у 2020 році проводиться в офлайн і в онлайн форматах

2020-07-17
Контакты

Одеський фестиваль відбудеться в парку ім. Т. Г. Шевченка з 6 по 9 серпня. Відвідувачі зможуть потрапити на книжковий ярмарок, заходи на «Книжковій сцені» та побувати на Корнійчуковському фестивалі дитячої літератури. Також вібудеться форум «Українська книга на Одещині» від Одесько національно наукової бібліотеки. Офлайн-фестиваль підтримують Одеська обласна державна адміністрація та Одеська міська рада.

Подробнее...


drupa в 2021 році буде тривати з 20 до 28 квітня

2020-07-16
Контакты

drupa, провідна галузева виставка друкарських технологій, вирішила скоротити тривалість роботи виставки з одинадцяти до дев'яти днів в 2021 році. Це було запроваджено у відповідь на побажання партнерської асоціації VDMA (Галузевої асоціації технологій друку та паперу) та багатьох учасників виставки, зацікавлених зробити презентації на галузевій виставці більш ефективними та цілеспрямовано сконцентрувати відвідувачів. Це також є реакцією на будь-які тривалі подорожі та обмеження.

Подробнее...


27 BookForum відбудеться у вересні — вперше в онлайн-форматі

2020-07-07
Нові медіа

Нова реальність диктує нові правила. 16-20 вересня Львівський міжнародний BookForum традиційно стане глобальним майданчиком для обговорення суспільно важливих тем, проте вперше в онлайн-форматі. 

Подробнее...


Маркетинговые стратегии печатных компаний после COVID-19

2020-07-01
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Вне всякого сомнения, пандемия COVID-19 очень повлияла на нашу личную и профессиональную жизнь. Термины «физическое дистанцирование» или «социальное дистанцирование» быстро стали частью повседневного общеупотребительного языка. И, вероятно, влияние ситуации, вызванной пандемией, мы будем испытывать еще несколько лет, пишет Джессика Инг[1] на сайте https://www.piworld.com.

Подробнее...


Работать и учиться дома вследствие COVID-19 — значит и печатать дома!

2020-06-30
Нові медіа

Deloitte Global — ведущий мировой поставщик услуг в области аудита и обеспечения, консалтинга, финансового консультирования, консультирования по рискам, налогообложения и связанных с ними услуг. В компании со 175-летней историей работает 312 000 человек в 150 государствах мира).

Подробнее...