Блог пользователя Valia_V


Зарегистрован: 2016-07-16

Карма: 1

Активен в категориях: Prepress, Роздуми про поліграфію, Цифровий друк, Контакты, Матеріали, Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Відкриті ресурси для поліграфістів, якими можна скористатися під час карантину

2020-04-15
Prepress

У зв'язку з масовим переходом на віддалену роботу, компанії, які виготовляють програмне забезпечення для поліграфістів, вирішили допомогти своїм клієнтам пережити цей непростий період.

Подробнее...


Тенденции индустрии упаковки для косметики, парфюмерии, личной гигиены (включая активную и умную упаковку)

2020-04-14
Роздуми про поліграфію

Маркетинговые исследования и прогнозы производителей косметической продукции свидетельствуют, что потребители предпочитают роскошь и гламур в упаковке для косметики. Причем такая упаковка должна быть и многофункциональной, и устойчивой, и удобной в обращении и транспортировке.

Подробнее...


Unlimited print  with MacHOUSE: антикризисное предложение для рынка

2020-04-08
Цифровий друк

12 марта 2020 г. в Образовательной станции «31 в 1» состоялась презентация цифровой печатной системы Canon ImagePRESS C165, которая в качестве младшей модели дополнила популярную линейку ЦПМ Canon imagePRESS 710/810/910, но при этом имеет массу достоинств старших ЦПМ и может рассматриваться как прекрасное решение для старта полиграфического бизнеса. Ивент совместно организовали компании MacHOUSE и «Canon Украина».

Подробнее...


Керівництво Duplo, Ricoh, Esko щодо роботи в умовах коронавірусу

2020-03-26
Роздуми про поліграфію

Чимало провідних виробників устаткування для поліграфії зробили відповідальні заяви щодо роботи в умовах коронавірусу. Зокрема директор Duplo з експорту Бруно Пікет заявив, що компанія робить кроки для продовження звичайної ділової діяльності.Компанія приділяє більше уваги організації конференц-зв’язку, телефонних і відеодзвінків. Незважаючи на невдалий день відкритих дверей London Calling, компанія вивела на ринок моделі DC-618, DSS-350 і PFI Blade B3.Перебуваючи в постійному діалозі з Duplo Japan, європейський офіс має в своєму розпорядженні досить обладнання та запасних частин для задоволення потреб клієнтів. Віце-президент Esko Едді Фадель звернувся зі зверненням до клієнтів компанії: «... Ми скасували всі не термінові відрядження, принаймні до кінця квітня. У країнах, де діють обмеження щодо поїздок, ми зробимо все можливе, щоб надати замовникам дистанційну підтримку, і впроваджуємо інструменти доповненої реальності для більш повної віддаленої підтримки.Клієнти в зонах з обмеженим доступом, у яких діє сервісний контракт на програмне забезпечення (Maintenance Contract), можуть скористатися додатковими тимчасовими ліцензіями на програмне забезпечення для настільних додатків, щоб їхні співробітники могли працювати з дому. Ці тимчасові ліцензії будуть оновлюватися щомісяця, поки триває криза з COVID-19». 28 січня 2019 року було створено групу з управління надзвичайними ситуаціями Ricoh по коронавірусу.Ricoh орієнтується на рівень небезпеки ситуації в кожному регіоні, ґрунтуючись на заявах Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) та Міністерства охорони здоров’я, праці та соціального забезпечення Японії, а також стану інфікованості співробітників Ricoh та членів їхніх родин. Ricoh пожертвувала $1 млн через Шанхайське відділення Товариства Червоного Хреста Китаю на підтримку постраждалих від спалаху коронавірусу в китайській провінції Хубей.Компанія безоплатно надала багатофункціональні пристрої та копіювальну техніку для освітніх установ, в т.ч. для початкових і середніх шкіл в Китаї. Також Ricoh налагодила безкоштовне постачання витратних матеріалів клієнтам в постраждалій провінції.

Подробнее...


"Книжковий арсенал" змінює дати проведення у Києві

2020-03-26
Контакты

У зв’язку з надзвичайною ситуацією, що склалася в світі через поширення вірусу SARS-CoV-2, Мистецький арсенал змушений перенести Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» на пізніші дати наприкінці серпня 2020 року. Раніше Арсенал повідомляв про імовірні зміни, однак вірив, що вжиті державою заходи сприятимуть боротьбі з вірусом і уможливлять проведення культурних подій. Однак 25 березня уряд України продовжив карантин до 24 квітня.

Подробнее...


Univest Advertising Production встановила захисні екрани в одній з мереж супермаркетів

2020-03-26
Контакты

Акрилові екрани є механічним засобом захисту від поширення інфекції повітряно-крапельним шляхом, легко обробляються засобами для дезінфекції та не перешкоджають притоку повітря для комфортної роботи співробітника.

Подробнее...


Вітаємо FOC TUBA з рекордом!

2020-03-26
Контакты

Українська компанія FOC TUBA LTD (FT GROUP) встановила абсолютний рекорд з друку на машині HP Indigo 6800 за певний проміжок часу, зробивши за п'ять років 100 000 000 кліків.

Подробнее...


Український завод випускатиме біорозкладні пакети

2020-03-26
Контакты

Керівник дніпровського заводу «Новіс» Андрій Береза на прес-конференції в прес-центрі ІА «Міст-Дніпро» 12 лютого повідомив що компанія офіційно запустила виробництво біорозкладних пакетів типу «майка» та сміттєвих пакетів, які розкладаються за 90 днів.

Подробнее...


Labthink  для разных рынков

2020-03-20
Матеріали

Лабораторное оборудование Labthink обеспечивает контроль физических свойств упаковочных материалов, предназначенных для использования на различных рынках: медицина, косметика, продукты питания, производство бумаги и полимеров.

Подробнее...


«Мегатрейд» активно розвиває дистрибуцію комплексних рішень для друку та післядрукарської обробки

2020-03-18
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

У 2017 році компанія «Мегатрейд» увірвалася на ринок продажів цифрового друкарського обладнання, отримавши статус ексклюзивного представника Ricoh в Україні. Відтоді «Мегатрейд» успішно продає рішення свого ключового партнера для різних сегментів поліграфії: продуктивні системи друку, латексні принтери, обладнання для друку на тканині, інженерні системи, а також офісні БФП японського виробника.

Подробнее...