Блог пользователя Olga26


Зарегистрован: 2021-12-09

Карма: 0

Активен в категориях: Цифровий друк, Обладнання, Виробництво етикетки та паковання

Успішне масштабування друкарського бізнесу як результат конструктивної співпраці друкарні «Артіль» та компанії «Мегатрейд»

2022-01-05
Цифровий друк

У Customer Experience Centre в Телфорді (Велика Британія) власник одеської друкарні «Артіль» Костянтин Кузьмін та його дружина Віталія уважно вивчали особливості роботи флагманської листової ЦДМ Ricoh ProTM 9100, відтоді пройшло три роки, виробник вивів на ринок оновлену ЦДМ – Ricoh ProTM 9200, а підприємець з Одеси перш ніж втілити у життя свою мрію придбати цю ЦДМ став власником двох Ricoh ProTM C7100X /C7100SX з п’ятьма колірними станціями кожна.

Подробнее...


Idea Print розкриває потенціал додаткових кольорів з пакетом Xerox® Vivid Kit для Xerox® Versant® 180

2022-01-05
Цифровий друк

Ми не вперше пишемо про одеську друкарню Idea Print. У попередній публікації (Print+ No8, 2020 р.), з нагоди інсталяції Xerox® Versant® 180, власниця друкарні Олена Безкоровайна зазначала, що ближче до літа 2021 р. компанія вірогідно запропонує клієнтам можливість друку додатковими кольорами, адже вони нерідко цікавилися можливостями друку металіками та білим при виготовленні коротких накладів.

Подробнее...


Планшетний виклик Epson

2021-12-21
Обладнання

Epson SureColor SC-V7000 – потужний дебют у сегменті проскодрукарських УФ-пристроїв

Подробнее...


Сервіс для фотографів Lovebook придбав першу ЦДМ Ricoh у Львові

2021-12-13
Цифровий друк

Ricoh ProTM 5300S зацікавила компанію завдяки стабільності друку, високій роздільній здатності та можливості друку на широкому спектрі матеріалів.

Подробнее...


Ricoh ProTM 8300s у Side by Side: друк на широкому спектрі матеріалів, включаючи крейдовані та самоклейні, компактність та безвідмовність у роботі

2021-12-10
Обладнання

Придбання ЦДМ стало логічним розвитком стосунків друкарні з Луцька та компанії «Мегатрейд»Минулого разу з власниками луцької друкарні Side by Side («Завжди поруч») Романом Ващуком та його дружиною Ольгою Шевчук ми спілкувалися торік, з нагоди придбання кольорової ЦДМ. Уже тривав весняний локдаун, і підприємці з Луцька швидко побачили тоді певне змінення портфелю замовлень. Компанії вдалося у жорсткі часи зберегти коло замовників, серед яких домінують невеликі компанії (стосунки з багатьма з них формувалися роками, а під час обмежень, спричинених пандемією, стали ще міцнішими).Друкарня швидко відновила обсяги замовлень та заходилася знову оновлювати парк устаткування. Черговими придбаннями стали монохромна Ricoh ProTM 8300s та ріжучий плотер iEcho PK 0604 Plus. Обидві інсталяції свідчать про певну зміну кон’юнктури замовлень, та й постачальник у цього обладнання один – компанія «Мегатрейд», ексклюзивний представник Ricoh Europe Graphic Communications та офіційний представник Hangzhou IECHO Technology Co., Ltd.Отже, знову спілкуємося з власниками Side by Side.

Подробнее...


Konica Minolta AccurioLabel 190/230 – локомотив бізнесу на зростаючому ринку цифрової рулонної етикетки

2021-12-09
Виробництво етикетки та паковання

Цифрові друкарські машини (ЦДМ) для виготовлення рулонної етикетки Konica Minolta AccurioLabel 190/230 для більшості їхніх власників стали тим самим антикризовим інструментом, що дав змогу не лише встояти під час обмежень, спричинених пандемією коронавірусу, але й увійти в нові для себе сегменти ринку та розвинути власні бізнеси. Попри інстальовану базу із шести одиниць Konica Minolta AccurioLabel, більшість їхніх власників схиляється до думки, що ринок цифрової рулонної етикетки в країні перебуває на початковому етапі розвитку. Так, до зрілості цьому сегменту друкарського ринку ще далеко, хоча власники ЦДМ уже вивчили асортимент, навчилися продавати етикетку в рулонах, розширили можливості післядрукарської обробки друкованої етикетки та активно працюють над автоматизацією процесу залучення та проходження замовлень.

Подробнее...