У документі йдеться: «Зобов’язання Xerox за TLB [перша заставна кредитна лінія із забезпеченим кредитом] підтверджуються на дату закриття гарантіями від компанії та деяких дочірніх компаній Xerox у США, Канаді та Англії та забезпеченням мають інтереси практично у всіх активах Xerox, компанії та таких дочірніх компаній у США, Канаді та Англії (з урахуванням певних винятків та обмежень, викладених у кредитній угоді), і впродовж визначеного періоду після дати закриття гарантії від деяких німецьких і бельгійських дочірніх компаній Xerox, а також заставні інтереси у фінансовій оренді дебіторської заборгованості таких канадських і англійських дочірніх компаній».

У документі зазначено Jefferies Finance LLC, Citibank, N.A., Credit Agricole Corporate and Investment Bank, PNC Capital Markets LLC, Mizuho Bank, Ltd., The Bank of Nova Scotia та HSBC Securities (USA) Inc. як спільних провідних організаторів і спільних букраннерів.

У повідомленні говориться, що права застави на користь кредиторів згідно з TLB «регулюються міжкредитною угодою, укладеною в день закриття з адміністративним агентом» і агентом із застави згідно з існуючою кредитною угодою Xerox ABL від 22 травня 2023 року.

Подальша інформація детально описана в повідомленні про подання, але в ньому зазначено, що кредити підлягають погашенню в повному обсязі після погашення 17 листопада 2029 р. та амортизуються за ставкою 5% річних у перший і другий роки, 7,5% річних у третій рік і 10% на рік після цього.

«Якщо кредити добровільно достроково погашаються у зв’язку з угодою про переоцінку впродовж шести місяців після дати закриття, застосовуватиметься премія за дострокове погашення в розмірі 1%, – додано в повідомленні. — Якщо відбувається невиконання зобов’язань згідно з TLB, то вся непогашена основна сума боргу разом з усіма нарахованими несплаченими відсотками та іншими сумами, що належать у зв’язку з цим, може бути оголошена негайно сплаченою та підлягає сплаті — у деяких випадках, після закінчення терміну дії відповідних періодів санації.

«TLB також містить звичайні надлишкові грошові потоки та обов’язкову попередню оплату від продажу активів, ковенанти щодо звітності та негативні ковенанти, що регулюють дивіденди, інвестиції, заборгованість та інші питання, які є звичайними для подібних строкових позик B».

28 вересня Xerox заявила, що збирається придбати всі акції компанії, якими володів інвестор-активіст Карл Ікан, приблизно за $542 млн. Вона уклала угоду купівлі-продажу акцій, щоб викупити всі звичайні акції компанії, якими бенефіціарами володіли Ікан і деякі його афілійовані особи, за ціною $15,84.

Було заявлено, що загальна ціна покупки для викупу приблизно в $542 млн, як очікується, буде профінансована за рахунок нової боргової лінії.

Ціна акцій Xerox 20 листопада вдень закрилася на рівні $13,62, знизившись з $16,01 (28 вересня), хоча відновилася з кінця жовтня, коли досягла 52-тижневого мінімуму в $12,10 долара (52-тижневий максимум — $17,54).

У вересні Xerox підтвердbd, що «вирішив не виставлятися» на drupa 2024.