За словами Fujifilm, система LuXtreme забезпечує продуктивність до 200 м/хв., а також на 30-50% більш високу інтенсивність випромінювання, ніж конкуруючі системи світлодіодної полімеризації (до 25 Вт/см²). У системі використовується на 30–60% менше світлодіодних ламп, ніж у аналогічних рішеннях, для досягнення тієї ж інтенсивності випромінювання.

Це сприяє кращій реєстрації та меншій деформації матеріалу, а також покращує загальну якість друкованої продукції. Завдяки зниженню потужності, потрібної для світлодіодних УФ-ламп, можна досягти економії витрат впродовж усього виробничого процесу.

Крім того, скорочення часу на технічне обслуговування, простої та налагодження, потрібні для підтримки системи, також зменшує кількість запасних частин, потрібних впродовж її життєвого циклу, та зниження пов’язаних із цим витрат на обслуговуючий персонал.

Максимальний термін служби світлодіодів, що використовуються, становить 50 тис. годин. У системі застосовуються лампи завд. до 720 мм із можливістю масштабування з кроком 24 мм.

Також Fujifilm анонсувала запуск CuremaX IDFC – перших в історії компанії чорнил для непрямого контакту з харчовими продуктами. Це світлодіодні УФ-чорнила з додатковою можливістю затвердіння під звичайними лампами. Нові чорнила з мінімальним рівнем міграції спеціально розроблені для друку на харчовому та фармацевтичному пакованні, що має непрямий контакт із харчовими продуктами.

Вони підходять для друку вузькорулонних етикеток на різних матеріалах, вкл. поліетилен, поліпропілен, ПВХ та алюміній, а також крейдований та некрейдований папір. Чорнила доступні в широкому діапазоні кольорів з низькою в’язкістю і можуть відтворювати повну бібліотеку кольорів Pantone.

Крім того, на готову продукцію можна наносити друк за допомогою термотрансферних стрічок та здійснювати холодне тиснення фольгою.