Блог пользователя z_gatsenko


Зарегистрован: 2014-06-11

Карма: 1

Активен в категориях: Різне, T-Rex Guide -- официальная газета выставок Rex/T-Rex, Широкоформатний друк, Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Найважливіша поліграфічна подія року

2015-02-08
Різне

27 листопада 2014 р. відбулася вже третя за ліком щорічна конференція Professional Printing Portfolio, організаторами якої були компанія Mondi та ДП «Коніка Мінолта Україна», а інформаційну підтримку надавав журнал Print+. Торік, до речі, виповнилося 25 років одному з провідних брендів компанії Color Copy, і, звісно, конференцію було присвячено й цій події.

Подробнее...



Широкий формат-широкі можливості. Дослідження ринку

2014-08-13
Широкоформатний друк

Продовжуємо традицію галузевих досліджень. Становище в країні вкрай напружене, але маємо докладати ще більше зусиль для розвитку ринку. Цього разу Print+ досліджував ситуацію на ринку широкоформатного друку. Ділимося з результатами. А більш детально читайте в №6 (110), 2014р.

Подробнее...


Поліграфія, що продає. Збільшуємо конверсію!

2014-06-12
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

22 травня в Дніпропетровську вітала всіх бажаючих друкарня компанії «Баланс-Клуб» на конференції «Как привлечь клиентов или 7 аспектов продающей полиграфии». «Баланс-Клуб» прагне, насамперед, створити простір, де ділитимуться своїм досвідом ті, хто має багаторічний успішний досвід в застосуванні друкарських технологій на практиці. А ті, хто ще не знають, як і навіщо застосовувати поліграфію для свого бізнесу, знайшли відповіді на ці питання.

Подробнее...