Зоя, менеджер компанії AllexDesignGroup про виставку RemaDays 2014

2014-04-05
RemaDays 2014

Компанія AllexDesignGroup надає послуги з друку металізованими фарбами, цифрового друку, УФ-друку з термопідйомом. Також, компанія здійснює брендування ручок, щоденників, ноутбуків, ялинкових прикрас. Цікавою пропозицією компанії є технологія Letterpress, яка використовується ще з часів Гутенберга. Замовляється кліше – і друкуються як просто текст, так і логотипи. Дана технологія дає змогу здійснювати або сліпий друк, або друк до трьох фарб. Мінімальна товщина лінії – 0,35 pt. Папір використовується 600 г/м2, який компанія самостійно завозить з Англії. Друкуються таким чином візитівки, запрошення, різні ексклюзивні речі. Й коштують вони відповідно. Також компанія пропонує виготовлення конвертів.

Подробнее...


Анна Матвійчук, менеджер відділу збуту Торгового дому "Юсон" про виставку RemaDays 2014

2014-04-05
RemaDays 2014

Торговий Дім «Юсон» – виробник пластикових промо-ручок. Також, компанія постачає понад 300 видів ручок з Китаю, в тому числі, й металеві ручки, в різній кольоровій гаммі. Нещодавно відкрився відділ продаж, де пропонується й інша сувенірна продукція: щоденники, текстиль, футляри, чашки, флешки тощо.

Подробнее...


Олег Руденко, керівник відділу просування нових проектів компанії Start-Поліграф про виставку RemaDays 2014

2014-04-05
RemaDays 2014

Поліграфічна компанія Start-Поліграф володіє великим парком друкарського та післядрукарського обладнання. Компанія пропонує цікаві послуги, наприклад, друк на стікерах типу Post-it: як на прямокутних, так і з висіканням різних форм. Але є речі, які в Україні виготовляє лише ця компанія. Наприклад, 3D блоки для записів з фігурною висічкою, завдяки якій зображення на торці є об’ємним.

Подробнее...


Лілія Максименко, менеджер компанії New Wave promotion про виставку RemaDays 2014

2014-04-05
RemaDays 2014

Друк на повітряних кульках — спеціалізація компанії New Wave promotion. Також вона постачає на замовлення сувенірну продукцію із Польщі та Німеччини. Оперативна та якісна робота, можливість виконання замовлення навіть протягом одного дня, а також одні з найнижчих цін на ринку – саме це декларує NewWavepromotion.

Подробнее...


Олексій Нікончук, директор компанії "Фастпринт" про виставку RemaDays

2014-04-05
RemaDays 2014

«Фастпринт» – потужна цифрова друкарня, яка працює вже 10 років, і досить успішно. Якість друку і обслуговування на найвищому рівні – домінанти діяльності компанії.

Подробнее...


Андрій Поляков, директор компанії «Ін Колор» про виставку RemaDays 2014

2014-04-05
RemaDays 2014

З пропозицією нанесення зображень на текстиль методом трафаретного друку вийшла компанія «Ін Колор». Якість та добре ставлення до клієнта – такі принципи її роботи.

Подробнее...


Оксана Любарець, менеджер з продажу компанії First and Best про RemaDays 2014

2014-04-05
RemaDays 2014

Оксана Любарець, менеджер з продажу компанії First and Best: «Ми креативно підходимо до кожного подарунку, і клієнт, який працював з нами лише раз, залишається з нами назавжди, бо щоразу ми пропонуємо йому якісь цікаві оригінальні ідеї для подарунку. Звісно, на ринку сувенірки замовників завжди цікавить щось нестандартне. Перед Новим роком у нас користувалися високим попитом різні набори. Наприклад, солодкий набір: мед, варення, сироп, горішки і чай. Набір для глінтвейну – також запаковується в нашу коробочку: вино, яке обирає сам клієнт, бокали для глінтвейну та набір спецій. Брендуються сама коробка, бокали, мішечок для спецій, вино. Під різний бюджет можемо підібрати цікавий варіант подарунку.

Подробнее...


Итоги выставок Rex/T-Rex

2013-10-10
REX 2013

Оргкомитет выставок REX/T-REX выражает искреннюю благодарность участникам, посетителям, партнерам — всем, кто был с нами на выставках и кто принимал активное участие в их подготовке! Надеемся, 4 выставочных дня оправдали ваши ожидания и принесли достойные результаты.

Подробнее...



MacHOUSE на T-REX: рабочие решения

2013-10-05
REX 2013

Красный надувной динозавр у входа радушно приглашал посетителей выставки T-REX 2013 пройти в павильон. На стенде MacHOUSE демонстрировался в работе целый ряд решений, призванных повысить качество рекламной продукции и сделать ее изготовление более простым и эффективным.

Подробнее...