Оскар Клайсон (Accent, голова), Ян Марсторп (генеральний директор Plockmatic Group) та Арніс Ірбенс (керівник заводу Plockmatic Riga) перерізають урочисту золоту стрічку.

«Відкриття нашого нового приміщення — важлива віха в нашій прихильності місцевому зростанню та розвитку», – каже Ян Марсторп, генеральний директор Plockmatic Group.

17 жовтня Plockmatic Group відкрила нове виробниче підприємство в Марупе. Подія, на яку були запрошені міжнародні постачальники, партнери та співробітники, стала свідченням відданості Plockmatic зростанню та інноваціям у Латвії. Для гостей були організовані екскурсії по найсучаснішому об’єкту, які супроводжувалися живою музикою та демонстрацією мистецтва.

Промови генерального директора, керівника заводу та представника Шведської торговельної палати в Латвії підкреслили важливість цієї віхи, тоді як урочисте перерізання стрічки ознаменувало офіційне відкриття нового заводу.

Нові виробничі потужності площею 10 000 м² — значне розширення для Plockmatic Group. Це покращує операційну ефективність, водночас створюючи понад 50 нових робочих місць у місцевій економіці. Стратегічне розташування поблизу Ризького аеропорту не лише покращує логістику, але й позиціонує Латвію як ключового гравця в передовому виробництві в Балтійському регіоні.

Сучасне приміщення пропонує підвищений комфорт для працівників, демонструючи прагнення компанії до сталого розвитку та її постійну підтримку ринку Латвії. «Ми раді розширюватися в Марупе, розвивати нашу талановиту команду та інвестувати в майбутнє регіону. Маючи більше простору та потужності, ми можемо стимулювати інновації та задовольняти зростаючий глобальний попит. Я з нетерпінням чекаю можливості вітати нових членів команди та разом будувати світле майбутнє», — каже Арніс Ірбенс, керівник заводу Plockmatic Riga.