Новий об’єкт об’єднує операції механічного цеху ABG і оснащений передовим фрезерним і токарним обладнанням, що включає сучасне обладнання від Mazak, Hurco і Matsuura, зокрема з впровадженням високошвидкісного п’ятиосьового обробного центру Matsuura.

Фабрика в Келейторпі також стала виробничою базою для серії револьверних верстатів ABG Vectra (цього року ABG відзначає 30 років випуску цих верстатів).

Нове збільшує виробничі потужності Vectra, сприяючи скороченню часу виконання замовлень. На новій локації також розміщено перший демонстраційний зал ABG у Великій Британії, в якому клієнти мають можливість випробувати технологію з перших рук.

У цьому приміщенні розміщена повна лінія переробки компанії, яка включає безперервний розмотувач, конвертер четвертого покоління, найновіший револьверний намотувач Vectra AutoSet, SRI3 для різання та перевірки, а також машину для флатування RTS.

Нове підприємство також включає в себе новий двоповерховий офісний блок, приміщення, де працюють команди, які раніше базувалися в Міддлтоні (обслуговування, запчастини, ПЗ та дизайн).

Дейв Лоусон, директор Kelleythorpe, сказав: «Хоч наш завод у Міддлтоні добре служив нам впродовж багатьох років, новий завод у Kelleythorpe гарантує, що ABG залишається на передньому краї галузі. Завдяки цьому модернізованому простору ми краще, ніж будь-коли, оснащені для виробництва деталей найвищої якості для всіх машин ABG, не лише відповідаючи, але й перевершуючи очікування наших клієнтів. Ці інвестиції зміцнюють наші позиції лідера на ринку, дозволяючи підтримувати наші конкурентні переваги та продовжувати традиції інновацій».

ABG також розширює свої виробничі можливості в Німеччині, подвоївши потужність свого підприємства у Бесвайлері до 4400 м². Це збільшить виробництво машин SRI, камер ABG fleyeVision, машин для виготовлення буклетів і перемотувачів, що допоможе скоротити час виконання замовлень.