Останніми роками на комерційному, видавничому, етикетковому та пакувальних ринках спостерігається постійне зростання обсягів дрібносерійного виробництва з різноманітних замовлень, оскільки дедалі більше і більше компаній продовжують робити свій внесок у розвиток сталого суспільства. Це змусило поліграфічну галузь прийняти ширший погляд на оптимізацію методів друку, щоб компанії мали більше альтернатив для мінімізації матеріальних відходів і покращення умов праці. Щоб адаптуватися, чимало друкарень звертаються до цифрових друкарських машин, але стикаються з труднощами, намагаючись застосувати ті самі методи, які використовуються на їхньому звичайному обладнанні, щоб досягти стійкості.

Щоб подолати ці виклики, Screen GA вирішила відкрити свій новий центр струменевих інновацій, де розміщується широкий спектр додатків із використанням ЦДМ серій Truepress JET, Truepress LABEL і Truepress PAC. Відвідувачам надаються демонстрації продукції та інструкції щодо оптимізації їхніх прес-центрів екологічно свідомими способами.

Відкриття нового Inkjet Innovation Center у Кіото стало четвертим із таких закладів. Інші три знаходяться в Токіо, Нідерландах і США.