У 2023 р. виторг Corob склав €110 млн. Очікується, що придбання буде завершене в 4 кв. за €230 млн (в залежності від майбутніх показників можуть бути додані €30 млн).

«Додавання Corob до нашого портфоліо зміцнює наші сильні позиції в зростаючій категорії обладнання для виробництва фарб та покриттів, — заявив генеральний директор Graco Марк Шихан. — Це придбання сприяє реалізації наших ключових стратегій, спрямованих на глобальне зростання та освоєння нових та суміжних ринків.

Як і Graco, Corob має багатий досвід досягнення стабільного зростання на ринках по всьому світу завдяки інноваціям, а також якості та сервісу, і ми сподіваємося на подальшу успішну співпрацю».

Graco спеціалізується на системах та устаткуванні для управління рідинами та порошковими матеріалами у промислових та комерційних умовах. Компанія входить до групи лідерів у своїй галузі, обслуговуючи міжнародну клієнтську базу у виробничому, переробному та будівельному секторах.

Corob була заснована в 1984 р., коли представила першу повністю автоматичну систему дозування на ринку фарб, і є одним з лідерів у розробці та виробництві високопродуктивного обладнання та ПЗ, що використовується в критично важливих галузях кольорування. У 2017 р. компанія придбала виробника гравіметричних дозаторів для високоточного дозування будь-яких рідких продуктів на високотоннажних виробництвах Novaflow Systems Inc.

У компанії з виробничими потужностями в Італії, Індії та Канаді працює понад 600 людей по всьому світу.