Набір включає три програми: Kongsberg Prepare, Kongsberg Submit і Kongsberg Wait, кожна з яких призначена для оптимізації різних етапів робочого процесу виробництва. Програми підключаються до ПЗ Kongsberg iPC (i-cut Production Console) для автоматизації підготовки виробничих файлів, надсилання скорочених завдань і моніторингу стану виробництва, забезпечуючи плавний та ефективний робочий процес від початку до кінця. Дейві Верстен, менеджер Appstore Enfocus, заявив: «Ми раді розширити нашу екосистему додатків за допомогою Kongsberg Integration Bundle. Цей додаток відповідає критичній потребі в ефективності та точності в автоматизованих процесах обробки, надаючи нашим користувачам надійне рішення, яке легко інтегрується в існуючі робочі процеси».

Kongsberg Prepare створює ZIP-файли, що містять файли PDF і JDF, готові до виробництва, а також додатковий попередній перегляд PNG, адаптований для систем різання Kongsberg. Kongsberg Submit керує надсиланням завдань до Kongsberg Hubs із можливостями балансування навантаження між кількома хабами для оптимальної ефективності виробництва. Нарешті, Kongsberg Wait відстежує статус завдання до завершення, забезпечуючи точне відстеження та безперебійне продовження робочого процесу. У поєднанні ці три програми можуть заощадити час і гроші на кожному етапі виробничого процесу.

Джон Вілсон, інтегратор продукту в Kongsberg Precision Cutting Systems, додав: «Співпраця з Enfocus у цій інтеграції підкреслює наше прагнення надавати передові рішення для клієнтів. Kongsberg Integration Bundle змінює правила гри для тих, хто хоче оптимізувати своє різання».